Bacallà al forn amb llimona i olives de Kalamata

Plat principal  |  Laura Garcia

Recepta de bacallà al forn amb acompanyament de verdures amb un deliciós contrats de gust amb les olives negres. Deixeu-vos sorprendre!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

500 g de bacallà amb pell (filet)
150 g de ceba
2

Elaboració

Escalfeu el forn a 175 ºC amb la reixeta al centre.
Poseu el filet de bacallà amb la pell cap avall en una safata de forn gran.
Peleu la ceba i talleu en juliana.
Talleu el carbassó a …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat