Bacallà al forn amb llimona i olives de Kalamata

Plat principal  |  Laura Garcia

Recepta de bacallà al forn amb acompanyament de verdures amb un deliciós contrats de gust amb les olives negres. Deixeu-vos sorprendre!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

  • 500 g de bacallà amb pell (filet)
  • 150 g de ceba
  • 200 g de carbassó
  • 1/3 de tassa d’olives de Kalamata sense pinyol (50 g)
  • ¼ de tassa de suc de llimona (60 ml)
  • 3 c.s. d’oli d’oliva (45 ml)
  • 1 gra d’all pelat i premsat
  • Un pessic de sal
  • Pebre negre al gust

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Laura Garcia

Laura Garcia
Apassionada de la cuina i especialitzada en receptes paleo

bylauragarcia.com @bylauragarcia
 

Bacallà al forn amb llimona i olives de Kalamata

Plat principal  |  Laura Garcia

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Recepta de bacallà al forn amb acompanyament de verdures amb un deliciós contrats de gust amb les olives negres. Deixeu-vos sorprendre!


Ingredients

  • 500 g de bacallà amb pell (filet)
  • 150 g de ceba
  • 200 g de carbassó
  • 1/3 de tassa d’olives de Kalamata sense pinyol (50 g)
  • ¼ de tassa de suc de llimona (60 ml)
  • 3 c.s. d’oli d’oliva (45 ml)
  • 1 gra d’all pelat i premsat
  • Un pessic de sal
  • Pebre negre al gust

Elaboració

  1. Escalfeu el forn a 175 ºC amb la reixeta al centre.
  2. Poseu el filet de bacallà amb la pell cap avall en una safata de forn gran.
  3. Peleu la ceba i talleu en juliana.
  4. Talleu el carbassó a daus.
  5. Afegiu la ceba, el carbassó, les olives i l’all premsat al voltant del bacallà.
  6. Aboqueu l’oli d’oliva i el suc de llimona sobre el bacallà i les verdures.
  7. Poseu sal a les verdures, intentant que no caigui sobre el bacallà, perquè ja sol ser força salat.
  8. Afegiu-hi pebre negre al gust, també sobre el peix.
  9. Amb l’ajuda d’una cullera, barregeu una mica les verdures perquè es reparteixi el suc de llimona i l’oli.
  10. Enforneu durant 35 minuts a 175 ºC.

Laura Garcia
Apassionada de la cuina i especialitzada en receptes paleo

www.bylauragarcia.com @bylauragarcia

Elaboració

  1. Escalfeu el forn a 175 ºC amb la reixeta al centre.
  2. Poseu el filet de bacallà amb la pell cap avall en una safata de forn gran.
  3. Peleu la ceba i talleu en juliana.
  4. Talleu el carbassó a daus.
  5. Afegiu la ceba, el carbassó, les olives i l’all premsat al voltant del bacallà.
  6. Aboqueu l’oli d’oliva i el suc de llimona sobre el bacallà i les verdures.
  7. Poseu sal a les verdures, intentant que no caigui sobre el bacallà, perquè ja sol ser força salat.
  8. Afegiu-hi pebre negre al gust, també sobre el peix.
  9. Amb l’ajuda d’una cullera, barregeu una mica les verdures perquè es reparteixi el suc de llimona i l’oli.
  10. Enforneu durant 35 minuts a 175 ºC.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat