Bacallà amb salsa de tomàquet i tàperes

Plat principal, Condiments i salses  |  María Albero

Una forma deliciosa de menjar bacallà. Les tàperes aporten un sabor especial i és una combinació molt saborosa i també saludable!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

4 talls de bacallà (1 per persona)
500 g de tomàque

Elaboració

En una olla baixa o paella, daureu la ceba ben picada amb l’oli d’oliva a foc mitjà durant 4-5 minuts i també afegiu-hi la caiena si ho voleu un punt picant.
Piqueu les 3 cullerades de t…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat