Barquetes de carbassó

Aperitius  | 

És temporada de carbassó i, per sort, és una verdura que es pot menjar de moltes maneres diferents. No us perdeu aquestes barquetes de carbassó amb formatge i tomàquet; un sopar ràpid, saludable i boníssim!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 2 carbassons
  • 1 tomàquet
  • Formatge d’ovella
  • Orenga

Dieta

  • Ceto
  • Paleo
 

Barquetes de carbassó

Aperitius  | 

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

És temporada de carbassó i, per sort, és una verdura que es pot menjar de moltes maneres diferents. No us perdeu aquestes barquetes de carbassó amb formatge i tomàquet; un sopar ràpid, saludable i boníssim!


Ingredients

  • 2 carbassons
  • 1 tomàquet
  • Formatge d’ovella
  • Orenga

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 175 °C.
  2. Renteu bé els carbassons i talleu-los per la meitat. Salpebreu-los i coeu-los al forn durant 10 a 15 minuts.
  3. Renteu bé el tomàquet i talleu-lo a rodanxes de mig centímetre.
  4. Quan el carbassó estigui a punt, poseu-hi a sobre el tomàquet intercalant-lo amb el formatge (tomàquet, formatge, tomàquet, formatge).
  5. Salpebreu-ho i afegiu-hi l’orenga al gust.
  6. Gratineu-ho al forn durant 8 a 10 minuts.

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 175 °C.
  2. Renteu bé els carbassons i talleu-los per la meitat. Salpebreu-los i coeu-los al forn durant 10 a 15 minuts.
  3. Renteu bé el tomàquet i talleu-lo a rodanxes de mig centímetre.
  4. Quan el carbassó estigui a punt, poseu-hi a sobre el tomàquet intercalant-lo amb el formatge (tomàquet, formatge, tomàquet, formatge).
  5. Salpebreu-ho i afegiu-hi l’orenga al gust.
  6. Gratineu-ho al forn durant 8 a 10 minuts.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat