Barretes energètiques d’ametlla, plàtan i albercoc

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Preparar snacks saludables per endur a la feina és ideal per evitar caure en la temptació de les màquines expenedores.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

  • 125 g d’ametlles blanques
  • 1 plàtan gran (uns 120 g)
  • 1 c.s. d’oli de coco verge
  • 80 g de coco ratllat
  • 2 orellanes
  • 1 c.p. de vainilla en pols
  • 1 c.p. de canyella en pols
  • pessic de sal marina

 Per a la cobertura (opcional)

  • 1 plàtan
  • 2 c.s. de llavors de carbassa
  • 2 c.s. de llavors de gira-sol
  • 1 c.s. de llavors de xia
  • 2 c.s. de nibs de cacau
  • 1 orellana
  • vainilla en pols 

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Barretes energètiques d’ametlla, plàtan i albercoc

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts

Preparar snacks saludables per endur a la feina és ideal per evitar caure en la temptació de les màquines expenedores.


Ingredients

  • 125 g d’ametlles blanques
  • 1 plàtan gran (uns 120 g)
  • 1 c.s. d’oli de coco verge
  • 80 g de coco ratllat
  • 2 orellanes
  • 1 c.p. de vainilla en pols
  • 1 c.p. de canyella en pols
  • pessic de sal marina

 Per a la cobertura (opcional)

  • 1 plàtan
  • 2 c.s. de llavors de carbassa
  • 2 c.s. de llavors de gira-sol
  • 1 c.s. de llavors de xia
  • 2 c.s. de nibs de cacau
  • 1 orellana
  • vainilla en pols 

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Tritureu el coco ratllat i les ametlles.
  3. Afegiu-hi el plàtan, l’oli de coco, la vainilla i un pessic de sal marina, i seguiu triturant. Poseu la massa en un bol.
  4. Afegiu les orellanes trossejades a dauets petits i barregeu fins que quedin ben integrades.
  5. Unteu un motlle rectangular amb una mica d’oli de coco i aboqueu-hi la massa.
  6. Coeu al forn uns 10 minuts.
  7. Per a la cobertura: tritureu el plàtan fins que quedi una pasta semilíquida. Afegiu la resta d’ingredients i barregeu fins que s’integrin amb el plàtan. Passats els 10 minuts de forn, traieu les barretes i afegiu-hi la cobertura per sobre ben estesa. Poseu al forn uns 3-4 minuts més.
  8. Passat aquest temps, traieu del forn i deixeu refredar completament.
  9. Desemmotlleu i talleu en barretes que podeu guardar a la nevera.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Tritureu el coco ratllat i les ametlles.
  3. Afegiu-hi el plàtan, l’oli de coco, la vainilla i un pessic de sal marina, i seguiu triturant. Poseu la massa en un bol.
  4. Afegiu les orellanes trossejades a dauets petits i barregeu fins que quedin ben integrades.
  5. Unteu un motlle rectangular amb una mica d’oli de coco i aboqueu-hi la massa.
  6. Coeu al forn uns 10 minuts.
  7. Per a la cobertura: tritureu el plàtan fins que quedi una pasta semilíquida. Afegiu la resta d’ingredients i barregeu fins que s’integrin amb el plàtan. Passats els 10 minuts de forn, traieu les barretes i afegiu-hi la cobertura per sobre ben estesa. Poseu al forn uns 3-4 minuts més.
  8. Passat aquest temps, traieu del forn i deixeu refredar completament.
  9. Desemmotlleu i talleu en barretes que podeu guardar a la nevera.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat