Bastonets de carbassó

Aperitius  | 

Sucosos per dins i cruixents per fora, són un mos que ve molt de gust i una alternativa deliciosa i low-carb a les patates fregides.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

1 o 2 carbassons
All en pols
Sal
Pebre
OOVE

Elaboració

Talleu el carbassó a tires i eixugueu-lo amb un paper absorbent.
Salpebreu les tires i afegiu-hi un rajolí d’oli.
Classes de cocció:

A la paella: escalfeu la paella amb una mica …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat