Bastonets de carbassó

Aperitius  | 

Sucosos per dins i cruixents per fora, són un mos que ve molt de gust i una alternativa deliciosa i low-carb a les patates fregides.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 1 o 2 carbassons
  • All en pols
  • Sal
  • Pebre
  • OOVE

Dieta

  • Ceto
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
 

Bastonets de carbassó

Aperitius  | 

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Sucosos per dins i cruixents per fora, són un mos que ve molt de gust i una alternativa deliciosa i low-carb a les patates fregides.


Ingredients

  • 1 o 2 carbassons
  • All en pols
  • Sal
  • Pebre
  • OOVE

Elaboració

  1. Talleu el carbassó a tires i eixugueu-lo amb un paper absorbent.
  2. Salpebreu les tires i afegiu-hi un rajolí d’oli.
  3. Classes de cocció:
  • A la paella: escalfeu la paella amb una mica d’OOVE sense passar-vos. Ha de quedar fet però cruixent.
  • A la fregidora d’aire: 15 minuts a 175 °C.

Elaboració

  1. Talleu el carbassó a tires i eixugueu-lo amb un paper absorbent.
  2. Salpebreu les tires i afegiu-hi un rajolí d’oli.
  3. Classes de cocció:
  • A la paella: escalfeu la paella amb una mica d’OOVE sense passar-vos. Ha de quedar fet però cruixent.
  • A la fregidora d’aire: 15 minuts a 175 °C.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat