Bastonets de plàtan mascle

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

Aquesta recepta és per fer i menjar el mateix dia, ja que l’endemà ja ha agafat humitat, i per tant s’estova i perd textura. Ideal per acompanyar algun paté vegetal, hummus,...

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

  • 2 plàtans mascles verds
  • ½ c.p. de sal marina
  • 2 c.s. d’oli d’oliva verge
  • 1 c.s. d’orenga
  • Llavors variades

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
Pilar Rodrigáñez

Pilar Rodrigáñez
Dietista especialitzada en pèrduda de pes, metabolisme i salut femenina

@pilarrodriganez
 

Bastonets de plàtan mascle

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Aquesta recepta és per fer i menjar el mateix dia, ja que l’endemà ja ha agafat humitat, i per tant s’estova i perd textura. Ideal per acompanyar algun paté vegetal, hummus,...


Ingredients

  • 2 plàtans mascles verds
  • ½ c.p. de sal marina
  • 2 c.s. d’oli d’oliva verge
  • 1 c.s. d’orenga
  • Llavors variades

Elaboració

  1. Per pelar el plàtan mascle, primer talleu-lo en 4-5 trossos mitjans. Després feu dos talls verticals a cada tros i, amb les mans, traieu la pell (costa una miqueta).
  2. Poseu-lo en una olla amb aigua calenta i bulliu el plàtan mascle durant 10 minuts.
  3. Col·loqueu el plàtan mascle en un processador d’aliments i tritureu amb l’oli, la sal i l’orenga.
  4. Col·loqueu la massa entre dos papers per a forn i estireu-la amb l’ajuda d’un corró.
  5. Amb un ganivet, feu tires per formar els bastons i afegiu-hi unes quantes llavors per sobre.
  6. Enforneu 30 minuts.
  7. Traieu del forn i deixeu refredar.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Pilar Rodrigáñez
Dietista especialitzada en pèrduda de pes, metabolisme i salut femenina

@pilarrodriganez

Elaboració

  1. Per pelar el plàtan mascle, primer talleu-lo en 4-5 trossos mitjans. Després feu dos talls verticals a cada tros i, amb les mans, traieu la pell (costa una miqueta).
  2. Poseu-lo en una olla amb aigua calenta i bulliu el plàtan mascle durant 10 minuts.
  3. Col·loqueu el plàtan mascle en un processador d’aliments i tritureu amb l’oli, la sal i l’orenga.
  4. Col·loqueu la massa entre dos papers per a forn i estireu-la amb l’ajuda d’un corró.
  5. Amb un ganivet, feu tires per formar els bastons i afegiu-hi unes quantes llavors per sobre.
  6. Enforneu 30 minuts.
  7. Traieu del forn i deixeu refredar.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat