Bastonets de plàtan mascle

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

Aquesta recepta és per fer i menjar el mateix dia, ja que l’endemà ja ha agafat humitat, i per tant s’estova i perd textura. Ideal per acompanyar algun paté vegetal, hummus,...

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

2 plàtans mascles verds
½ c.p. de sal marina
2 c

Elaboració

Per pelar el plàtan mascle, primer talleu-lo en 4-5 trossos mitjans. Després feu dos talls verticals a cada tros i, amb les mans, traieu la pell (costa una miqueta).
Poseu-lo en una olla amb …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat