Batut de cirera i orxata

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Buscant una versió més estiuenca del crumble o del pastís al forn, sorgeix aquest batut cruixent, més lleuger i ràpid de preparar; fet amb cireres, xufa ecològica i cruixent de civada, coco, canyella i cireres.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts + 24 h de congelador
© Becky Lawton

Ingredients

400 g de cireres
600 ml de beguda de xufa ecològica

Elaboració

Renteu les cireres i traieu-ne el pinyol.
Reserveu unes 8 peces i congeleu la resta fins l’endemà.

Per al cruixent

Escalfeu el sucre de coco en una paella amb les cireres i una culle…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat