Batut de cirera i orxata

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Buscant una versió més estiuenca del crumble o del pastís al forn, sorgeix aquest batut cruixent, més lleuger i ràpid de preparar; fet amb cireres, xufa ecològica i cruixent de civada, coco, canyella i cireres.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts + 24 h de congelador
© Becky Lawton

Ingredients

  • 400 g de cireres
  • 600 ml de beguda de xufa ecològica

Per al cruixent

  • 40 g de flocs de civada (unes 5 c.s.)*
  • 2 c.s.de sucre de coco
  • 1 c.p. de canyella molta
  • 20 g d’escates de coco o coco a trossos d
  • 4 cireres sense pinyol

* Escolliu civada certificada sense gluten per una dieta lliure de gluten

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Batut de cirera i orxata

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts + 24 h de congelador

Buscant una versió més estiuenca del crumble o del pastís al forn, sorgeix aquest batut cruixent, més lleuger i ràpid de preparar; fet amb cireres, xufa ecològica i cruixent de civada, coco, canyella i cireres.


Ingredients

  • 400 g de cireres
  • 600 ml de beguda de xufa ecològica

Per al cruixent

  • 40 g de flocs de civada (unes 5 c.s.)*
  • 2 c.s.de sucre de coco
  • 1 c.p. de canyella molta
  • 20 g d'escates de coco o coco a trossos d
  • 4 cireres sense pinyol
* Escolliu civada certificada sense gluten per una dieta lliure de gluten

Elaboració

  1. Renteu les cireres i traieu-ne el pinyol.
  2. Reserveu unes 8 peces i congeleu la resta fins l’endemà.

Per al cruixent

  1. Escalfeu el sucre de coco en una paella amb les cireres i una cullerada d'aigua.
  2. Barregeu fins que el sucre es dissolgui.
  3. Afegiu-hi els flocs de civada, la canyella i les escates de coco.
  4. Remeneu de tant en tant fins que els flocs estiguin daurats.
  5. Deixeu refredar.

Per a servir

  1. Poseu les cireres congelades al got de la batedora amb l'orxata i tritureu fins que obtingueu una barreja homogènia.
  2. Aboqueu el batut als gots i afegiu-hi les 4 cireres que havien quedat trossejades i aixafades.
  3. Finalment, poseu una mica del cruixent de civada per sobre i serviu immediatament.
   

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. Renteu les cireres i traieu-ne el pinyol.
  2. Reserveu unes 8 peces i congeleu la resta fins l’endemà.

Per al cruixent

  1. Escalfeu el sucre de coco en una paella amb les cireres i una cullerada d’aigua.
  2. Barregeu fins que el sucre es dissolgui.
  3. Afegiu-hi els flocs de civada, la canyella i les escates de coco.
  4. Remeneu de tant en tant fins que els flocs estiguin daurats.
  5. Deixeu refredar.

Per a servir

  1. Poseu les cireres congelades al got de la batedora amb l’orxata i tritureu fins que obtingueu una barreja homogènia.
  2. Aboqueu el batut als gots i afegiu-hi les 4 cireres que havien quedat trossejades i aixafades.
  3. Finalment, poseu una mica del cruixent de civada per sobre i serviu immediatament.

 

 

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat