Batut depuratiu de papaia, gingebre i llimona

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Batut depuratiu a base de papaia molt fàcil de digerir ideal per donar un descans al sistema digestiu, netejar-lo i desfer-nos dels excessos. A més de netejar, es una combinació deliciosa!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

  • 6 prunes seques sense pinyol
  • Mitja papaia ben madura, sense pell ni llavors
  • Un trosset de gingebre ratllat
  • 1 c.s. de ratlladura de llimona (només la part groga, la part blanca és amarga)
  • 400 ml de beguda de civada* i cúrcuma, o de llet vegetal sola més ½ culleradeta de cúrcuma mòlta.

* Escolliu beguda de civada certificada per una alimentació lliure de gluten

Dieta

  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Batut depuratiu de papaia, gingebre i llimona

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Batut depuratiu a base de papaia molt fàcil de digerir ideal per donar un descans al sistema digestiu, netejar-lo i desfer-nos dels excessos. A més de netejar, es una combinació deliciosa!


Ingredients

  • 6 prunes seques sense pinyol
  • Mitja papaia ben madura, sense pell ni llavors
  • Un trosset de gingebre ratllat
  • 1 c.s. de ratlladura de llimona (només la part groga, la part blanca és amarga)
  • 400 ml de beguda de civada* i cúrcuma, o de llet vegetal sola més ½ culleradeta de cúrcuma mòlta.
* Escolliu beguda de civada certificada per una alimentació lliure de gluten

Elaboració

  1. Coeu les prunes amb una mica d’aigua fins que estiguin tendres.
  2. Poseu al got de la batedora la papaia trossejada (reserveu-ne uns trossets per afegir al bol) juntament amb el gingebre ratllat (2 culleradetes petites), la pela de llimona i la llet vegetal. Tritureu-ho tot.
  3. Serviu el batut en bols i afegiu-hi les prunes cuites, els trossets de papaia i decoreu-lo amb uns traços de puré de fruits vermells (opcional).

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. Coeu les prunes amb una mica d’aigua fins que estiguin tendres.
  2. Poseu al got de la batedora la papaia trossejada (reserveu-ne uns trossets per afegir al bol) juntament amb el gingebre ratllat (2 culleradetes petites), la pela de llimona i la llet vegetal. Tritureu-ho tot.
  3. Serviu el batut en bols i afegiu-hi les prunes cuites, els trossets de papaia i decoreu-lo amb uns traços de puré de fruits vermells (opcional).

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat