Batut de llet probiòtica i fruita

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Per que aquest batut quedi espectacular només cal llet vegetal, fruita fresca, espirulina i gingebre. A més de tot això, s’hi poden afegir altres extres com llavors de cànem o unes escates de coco torrades. No t'hi podràs resistir!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts + 24 h de repòs
© Becky Lawton

Ingredients

Per a la llet probiòtica

1 litre de llet de coco i civ

Elaboració

Refredeu la llet vegetal i afegiu-hi els probiòtics. Si són en pols, poseu-n’hi dues culleradetes; si són càpsules, obriu i aboqueu-ne el contingut. Remeneu bé i deixeu en un lloc tapat a t…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat