Batut de llet probiòtica i fruita

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Per que aquest batut quedi espectacular només cal llet vegetal, fruita fresca, espirulina i gingebre. A més de tot això, s’hi poden afegir altres extres com llavors de cànem o unes escates de coco torrades. No t'hi podràs resistir!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts + 24 h de repòs
© Becky Lawton

Ingredients

Per a la llet probiòtica

  • 1 litre de llet de coco i civada *
  • 2 càpsules de probiòtics

Per al batut

  • 300 ml de llet probiòtica
  • 2 cullerades de fruits vermells variats
  • 2 cullerades de fruita variada tallada, com mango, pinya i papaia
  • 1 c.c. d’espirulina en pols
  • 1 c.c. de gingebre en pols

* Escolliu una beguda certificada sense gluten per una dieta lliure de gluten

Dieta

  • Depurativa
  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Batut de llet probiòtica i fruita

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts + 24 h de repòs

Per que aquest batut quedi espectacular només cal llet vegetal, fruita fresca, espirulina i gingebre. A més de tot això, s’hi poden afegir altres extres com llavors de cànem o unes escates de coco torrades. No t'hi podràs resistir!


Ingredients

Per a la llet probiòtica

  • 1 litre de llet de coco i civada *
  • 2 càpsules de probiòtics

Per al batut

  • 300 ml de llet probiòtica
  • 2 cullerades de fruits vermells variats
  • 2 cullerades de fruita variada tallada, com mango, pinya i papaia
  • 1 c.c. d’espirulina en pols
  • 1 c.c. de gingebre en pols
* Escolliu una beguda certificada sense gluten per una dieta lliure de gluten

Elaboració

  1. Refredeu la llet vegetal i afegiu-hi els probiòtics. Si són en pols, poseu-n’hi dues culleradetes; si són càpsules, obriu i aboqueu-ne el contingut. Remeneu bé i deixeu en un lloc tapat a temperatura ambient durant 24 hores.
  2. Passat aquest temps, refrigereu la llet.
  3. Tritureu la fruita per separat per obtenir dos purés.
  4. Per al batut, poseu una mica de la pols d’espirulina i de gingebre al fons del got. Després, poseu la polpa de fruits vermells en un lateral del got, i l’altra polpa a l’altre lateral. Aboqueu amb cura la llet perquè no es barregi tot sinó perquè quedi amb un efecte tintat.
  5. Poseu la resta d’espirulina i de gingebre a la superfície del vas. Serviu immediatament i remeneu a poc a poc fins a barrejar els colors al gust.
  6. Per acompanyar, torreu escates de coco a temperatura baixa fins que tinguin un color daurat.

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. Refredeu la llet vegetal i afegiu-hi els probiòtics. Si són en pols, poseu-n’hi dues culleradetes; si són càpsules, obriu i aboqueu-ne el contingut. Remeneu bé i deixeu en un lloc tapat a temperatura ambient durant 24 hores.
  2. Passat aquest temps, refrigereu la llet.
  3. Tritureu la fruita per separat per obtenir dos purés.
  4. Per al batut, poseu una mica de la pols d’espirulina i de gingebre al fons del got. Després, poseu la polpa de fruits vermells en un lateral del got, i l’altra polpa a l’altre lateral. Aboqueu amb cura la llet perquè no es barregi tot sinó perquè quedi amb un efecte tintat.
  5. Poseu la resta d’espirulina i de gingebre a la superfície del vas. Serviu immediatament i remeneu a poc a poc fins a barrejar els colors al gust.
  6. Per acompanyar, torreu escates de coco a temperatura baixa fins que tinguin un color daurat.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat