Batut verd desintoxicant

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

El batut perfecte ha de contenir una mica de fruita i fulles verdes. En aquest cas també afegirem unes llavors per afegir-hi proteïna, obtenint un àpat verd que ens sacia més i ens fa arribar al dinar sense sensació de gana.

  • Racions:
    3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Ingredients

250 ml d’aigua
1 C de llavors de cànem pelades
1

Elaboració

Tritura primer les llavors de cànem amb l’aigua per obtenir una textura lletosa.
Després, afegeix la resta d’ingredients i tritura-ho fins a obtenir un batut cremós.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat