Batut verd desintoxicant

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

El batut perfecte ha de contenir una mica de fruita i fulles verdes. En aquest cas també afegirem unes llavors per afegir-hi proteïna, obtenint un àpat verd que ens sacia més i ens fa arribar al dinar sense sensació de gana.

  • Racions:
    3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

Ingredients

  • 250 ml d’aigua
  • 1 C de llavors de cànem pelades
  • 1 rodanxa de pinya
  • ½ mango
  • 3 branques d’api amb les fulles
  • 1 cogombre
  • Un bon grapat de coriandre
  • 1 c de germinat de blat en pols

Dieta

  • Crua
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Elka Mocker

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla
 

Batut verd desintoxicant

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Elka Mocker

  • Racions:
    3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts

El batut perfecte ha de contenir una mica de fruita i fulles verdes. En aquest cas també afegirem unes llavors per afegir-hi proteïna, obtenint un àpat verd que ens sacia més i ens fa arribar al dinar sense sensació de gana.


Ingredients

  • 250 ml d'aigua
  • 1 C de llavors de cànem pelades
  • 1 rodanxa de pinya
  • ½ mango
  • 3 branques d'api amb les fulles
  • 1 cogombre
  • Un bon grapat de coriandre
  • 1 c de germinat de blat en pols

Elaboració

  1. Tritura primer les llavors de cànem amb l'aigua per obtenir una textura lletosa.
  2. Després, afegeix la resta d'ingredients i tritura-ho fins a obtenir un batut cremós.

Elka Mocker
Health coach nutricional. Autora del llibre de receptes Ama Come Vive Brilla

www.lalakitchen.com @ama.come.vive.brilla

Elaboració

  1. Tritura primer les llavors de cànem amb l’aigua per obtenir una textura lletosa.
  2. Després, afegeix la resta d’ingredients i tritura-ho fins a obtenir un batut cremós.

Els apunts d'Elka Molker

A mi m’agrada afegir-li un parell de glaçons de gel o part de la fruita congelada (fins i tot a l’hivern). D’aquesta manera, el batut té una consistència més semblant a un batut cremós que a un “puré”.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat