Bledes saltades amb pinyons i panses

Plat principal  |  Cristina Padrós

Les bledes són unes verdures riques en vitamina C i K i, a més, tenen més ferro que els espinacs. Combinades amb pinyons i panses aconseguim un plat nutritiu i deliciós.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

500 g de bledes fresques
2 grans d’all
2 grapats

Elaboració

Netegeu bé les bledes, sepeu la part verda de la fulla amb la tija blanca i talleu-ho tot a trossos.
Poseu una cassola amb aigua a bullir i, quan arrenqui el bull, poseu-hi una vaporera a sobr…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat