Bledes saltades amb pinyons i panses

Plat principal  |  Cristina Padrós

Les bledes són unes verdures riques en vitamina C i K i, a més, tenen més ferro que els espinacs. Combinades amb pinyons i panses aconseguim un plat nutritiu i deliciós.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • 500 g de bledes fresques
  • 2 grans d’all
  • 2 grapats de panses
  • 30 g de pinyons
  • Oli d’oliva
  • Sal fòssil o de deu al gust

Dieta

  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Bledes saltades amb pinyons i panses

Plat principal  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts

Les bledes són unes verdures riques en vitamina C i K i, a més, tenen més ferro que els espinacs. Combinades amb pinyons i panses aconseguim un plat nutritiu i deliciós.


Ingredients

  • 500 g de bledes fresques
  • 2 grans d’all
  • 2 grapats de panses
  • 30 g de pinyons
  • Oli d’oliva
  • Sal fòssil o de deu al gust

Elaboració

  1. Netegeu bé les bledes, sepeu la part verda de la fulla amb la tija blanca i talleu-ho tot a trossos.
  2. Poseu una cassola amb aigua a bullir i, quan arrenqui el bull, poseu-hi una vaporera a sobre.
  3. Incorporeu les bledes tallades (tant les fulles com les tiges) dins la vaporera i deixeu que coguin durant 10 minuts.
  4. Peleu i piqueu els alls, i salteu-los en una paella.
  5. Incorporeu-hi les bledes cuites i salteu-ho tot durant uns minuts a foc baix.
  6. Finalment, afegiu-hi les panses i els pinyons. Cuineu un parell de minuts i serviu.

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Netegeu bé les bledes, sepeu la part verda de la fulla amb la tija blanca i talleu-ho tot a trossos.
  2. Poseu una cassola amb aigua a bullir i, quan arrenqui el bull, poseu-hi una vaporera a sobre.
  3. Incorporeu les bledes tallades (tant les fulles com les tiges) dins la vaporera i deixeu que coguin durant 10 minuts.
  4. Peleu i piqueu els alls, i salteu-los en una paella.
  5. Incorporeu-hi les bledes cuites i salteu-ho tot durant uns minuts a foc baix.
  6. Finalment, afegiu-hi les panses i els pinyons. Cuineu un parell de minuts i serviu.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat