Bliss balls

Postres, esmorzars i berenars  |  Maria Llamas

Boletes energètiques per quan cal un extra d’energia o ve de gust una cosa indulgent i deliciosa. A part d'energia, són plenes de vitamines, minerals i greixos essencials.

  • Racions:
    12 unitats
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • 60 g de dàtils sense pinyol
  • 75 g de flocs de civada *
  • 35 g de coco ratllat deshidratat
  • 1 c.s. de proteïna en pols (opcional)
  • 75 g de crema d’avellanes (o ametlles o cacauet)
  • Una mica d’aigua per barrejar si cal

* Escolliu civada certificada per una alimentació lliure de gluten

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Maria Llamas

Maria Llamas
Coach nutricional i de salut integrativa i xef professional

healthyforkful.com @healthyforkful
 

Bliss balls

Postres, esmorzars i berenars  |  Maria Llamas

  • Racions:
    12 unitats
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Boletes energètiques per quan cal un extra d’energia o ve de gust una cosa indulgent i deliciosa. A part d'energia, són plenes de vitamines, minerals i greixos essencials.


Ingredients

  • 60 g de dàtils sense pinyol
  • 75 g de flocs de civada *
  • 35 g de coco ratllat deshidratat
  • 1 c.s. de proteïna en pols (opcional)
  • 75 g de crema d’avellanes (o ametlles o cacauet)
  • Una mica d’aigua per barrejar si cal
* Escolliu civada certificada per una alimentació lliure de gluten

Elaboració

  1. Combineu els dàtils, civada, coco i proteïna, si n’hi poseu, en un processador d’aliments.
  2. Tritureu-ho fins que la mescla tingui la textura de molles de pa i els dàtils s’hagin barrejat amb la civada.
  3. Retireu la mescla i poseu-la en un bol gros. Afegiu-hi la crema d’avellanes i barregeu-ho bé. Poseu-hi més aigua si calgués perquè es formi una massa manejable.
  4. Amb una cullera, feu 12 porcions, formeu una bola amb cadascuna i arrebosseu-les amb les nous picades, flocs de civada torrats, coco ratllat o cacau en pols.
  5. Guardeu-les a la nevera, màxim 7 dies. També les podeu congelar i tindreu unes delícies gelades per l'estiu.

Maria Llamas
Coach nutricional i de salut integrativa i xef professional

www.healthyforkful.com @healthyforkful

Elaboració

  1. Combineu els dàtils, civada, coco i proteïna, si n’hi poseu, en un processador d’aliments.
  2. Tritureu-ho fins que la mescla tingui la textura de molles de pa i els dàtils s’hagin barrejat amb la civada.
  3. Retireu la mescla i poseu-la en un bol gros. Afegiu-hi la crema d’avellanes i barregeu-ho bé. Poseu-hi més aigua si calgués perquè es formi una massa manejable.
  4. Amb una cullera, feu 12 porcions, formeu una bola amb cadascuna i arrebosseu-les amb les nous picades, flocs de civada torrats, coco ratllat o cacau en pols.
  5. Guardeu-les a la nevera, màxim 7 dies. També les podeu congelar i tindreu unes delícies gelades per l’estiu.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat