Bol d’arròs amb verdures

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Recepta molt fàcil, completa en nutrients, lleugera, saciant feta amb arròs basmati saltat entre fines tires d'all, gingebre, ceba tendra, pèsols i un rajolí de llima que la converteixen en un plat nutritiu i ple d'aromes.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

  • 120 gr. arròs basmati Punjab (tingueu en compte que creix força un cop cuit)
  • Pèsols
  • Ceba tendra
  • Grans d’all
  • Gingebre
  • Cibulet
  • Julivert
  • 1 llima
  • Raves
  • Sal marina
  • Oli de coco primera pressió bio

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Bol d’arròs amb verdures

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Recepta molt fàcil, completa en nutrients, lleugera, saciant feta amb arròs basmati saltat entre fines tires d'all, gingebre, ceba tendra, pèsols i un rajolí de llima que la converteixen en un plat nutritiu i ple d'aromes.


Ingredients

  • 120 gr. arròs basmati Punjab (tingueu en compte que creix força un cop cuit)
  • Pèsols
  • Ceba tendra
  • Grans d'all
  • Gingebre
  • Cibulet
  • Julivert
  • 1 llima
  • Raves
  • Sal marina
  • Oli de coco primera pressió bio

Elaboració

  1. Renteu l'arròs fins que l'aigua surti clara i coeu-lo amb el doble d'aigua a foc lent i tapat. A meitat de cocció afegiu-hi els pèsols perquè es coguin lleugerament amb l'arròs. Un cop llest, als 10-15 minuts, apagueu el foc i deixeu que reposi perquè absorbeixi tot el líquid i es concentrin totes les aromes; abans de servir remeneu amb una forquilla per separar els grans.
  2. En una mica d'oli de coco, daureu el gra d'all laminat, les tires de gingebre i la ceba tendra fins que desprenguin aroma i agafin una mica de color; afegiu-hi una mica de sal marina i, amb el foc apagat, barregeu el cibulet i el julivert molt picats. Repartiu el saltat per sobre de l'arròs basmati i els pèsols i regueu amb un rajolí de llima.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Renteu l’arròs fins que l’aigua surti clara i coeu-lo amb el doble d’aigua a foc lent i tapat. A meitat de cocció afegiu-hi els pèsols perquè es coguin lleugerament amb l’arròs. Un cop llest, als 10-15 minuts, apagueu el foc i deixeu que reposi perquè absorbeixi tot el líquid i es concentrin totes les aromes; abans de servir remeneu amb una forquilla per separar els grans.
  2. En una mica d’oli de coco, daureu el gra d’all laminat, les tires de gingebre i la ceba tendra fins que desprenguin aroma i agafin una mica de color; afegiu-hi una mica de sal marina i, amb el foc apagat, barregeu el cibulet i el julivert molt picats. Repartiu el saltat per sobre de l’arròs basmati i els pèsols i regueu amb un rajolí de llima.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat