Bol d’arròs amb verdures

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Recepta molt fàcil, completa en nutrients, lleugera, saciant feta amb arròs basmati saltat entre fines tires d'all, gingebre, ceba tendra, pèsols i un rajolí de llima que la converteixen en un plat nutritiu i ple d'aromes.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

120 gr. arròs basmati Punjab (tingueu en compte que cre

Elaboració

Renteu l’arròs fins que l’aigua surti clara i coeu-lo amb el doble d’aigua a foc lent i tapat. A meitat de cocció afegiu-hi els pèsols perquè es coguin lleugerament amb l’arròs. Un cop llest,…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat