Patates “braves” prebiòtiques amb romesco

Aperitius, Condiments i salses  |  Gina Estapé

Des d’Etselquemenges hem parlat moltes vegades de la importància dels probiòtics i prebiòtics per mantenir una bona salut intestinal. Aquestes patates braves amb midó resitent t'ajudaran a alimentar la teva microbiota!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 h + 24 de refrigeració

Ingredients

250 g de patates
3 tomàquets
1 cabeça d’alls

Elaboració

El dia anterior

Feu bullir aigua en una olla mitjana.
Peleu i talleu les patates a trossos mitjans i bulliu-les durant 10 minuts (han de quedar cuites però sense que es desfacin). Coleu les p…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat