Broquetes de pollastre amb fetge i pebrot verd

Plat principal  |  Laura Garcia

Aquestes broquetes de pollastre amb fetge i pebrot verd són una forma perfecta de menjar més vísceres, un aliment amb una gran densitat nutricional; molt sa, nutritiu i econòmic!

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    40 minuts + 1 h de maceració

Ingredients

500 g de pit de pollastre
250 g de fetges de pollastr

Elaboració

Talleu el pit de pollastre a daus de mida similar i poseu-los en un bol mitjà. Traieu les restes de greix que pugui haver-hi.
Renteu els fetges de pollastre sota l’aixeta i retireu-ne l’ex…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat