Calamars amb ceba

Plat principal  |  Cristina Padrós

Com podreu observar, la seva preparació és molt simple i no requereix massa temps a la cuina. Pero obtindrem un gran plat amb ben poc. Avui els prepararem ceba, una forma de cuinar-los que agrada a tothom.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

1 kg de calamars frescos tallats a rodelles
4 cebes b

Elaboració

Netegeu bé els calamars i els escorreu bé amb un colador.
Talleu les cebes en juliana.
Peleu i piqueu els alls.
Escalfeu una paella a foc mitjà-alt amb un rajolí d’oli d’oliva.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat