Calamars amb ceba

Plat principal  |  Cristina Padrós

Com podreu observar, la seva preparació és molt simple i no requereix massa temps a la cuina. Pero obtindrem un gran plat amb ben poc. Avui els prepararem ceba, una forma de cuinar-los que agrada a tothom.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

  • 1 kg de calamars frescos tallats a rodelles
  • 4 cebes blanques (són més dolces)
  • 2 grans d’all
  • Julivert fresc picat
  • Sal marina al gust
  • Oli d’oliva verge extra

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Calamars amb ceba

Plat principal  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    20 minuts

Com podreu observar, la seva preparació és molt simple i no requereix massa temps a la cuina. Pero obtindrem un gran plat amb ben poc. Avui els prepararem ceba, una forma de cuinar-los que agrada a tothom.


Ingredients

  • 1 kg de calamars frescos tallats a rodelles
  • 4 cebes blanques (són més dolces)
  • 2 grans d’all
  • Julivert fresc picat
  • Sal marina al gust
  • Oli d’oliva verge extra

Elaboració

  1. Netegeu bé els calamars i els escorreu bé amb un colador.
  2. Talleu les cebes en juliana.
  3. Peleu i piqueu els alls.
  4. Escalfeu una paella a foc mitjà-alt amb un rajolí d’oli d’oliva.
  5. Incorporeu les cebes i els alls i els sofregiu fins que les cebes quedin transparents.
  6. Afegiu els calamars i els assaoneu al vostre gust. Cuineu-los bé fins que estiguin ben cuits.
  7. Els enretireu del foc i els serviu immediatament, juntament amb un bon rajolí d’oli d’oliva verge extra i julivert fresc picat al gust.

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Netegeu bé els calamars i els escorreu bé amb un colador.
  2. Talleu les cebes en juliana.
  3. Peleu i piqueu els alls.
  4. Escalfeu una paella a foc mitjà-alt amb un rajolí d’oli d’oliva.
  5. Incorporeu les cebes i els alls i els sofregiu fins que les cebes quedin transparents.
  6. Afegiu els calamars i els assaoneu al vostre gust. Cuineu-los bé fins que estiguin ben cuits.
  7. Els enretireu del foc i els serviu immediatament, juntament amb un bon rajolí d’oli d’oliva verge extra i julivert fresc picat al gust.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat