Canapès de tofu amb miso de pastanaga morada

Plat principal, Aperitius  |  Cristina Arroyo

Amb la cistella ecològica t'han arribat pastanagues morades i no saps què fer-ne? Riques en antioxidants tenen un sabor gairebé igual que el de la pastanaga taronja, encara que una mica més dolç i amb un cert toc 'picant'.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

Per al miso

  • 6 pastanagues morades (aprox.)
  • 2 c.s. de miso blanc
  • 1 c.s. de vinagre d’arròs
  • 1 c.s. d’oli de sèsam
  • 1 c.s. de gingebre fresc ratllat

Per al tofu

  • 1 bloc petit de tofu
  • Oli de sèsam
  • Salsa de soja
  • Sal de sèsam
  • Flocs d’alga nori
  • Raves

Dieta

  • Crua
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Canapès de tofu amb miso de pastanaga morada

Plat principal, Aperitius  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Amb la cistella ecològica t'han arribat pastanagues morades i no saps què fer-ne? Riques en antioxidants tenen un sabor gairebé igual que el de la pastanaga taronja, encara que una mica més dolç i amb un cert toc 'picant'.


Ingredients

Per al miso

  • 6 pastanagues morades (aprox.)
  • 2 c.s. de miso blanc
  • 1 c.s. de vinagre d’arròs
  • 1 c.s. d’oli de sèsam
  • 1 c.s. de gingebre fresc ratllat

Per al tofu

  • 1 bloc petit de tofu
  • Oli de sèsam
  • Salsa de soja
  • Sal de sèsam
  • Flocs d’alga nori
  • Raves

Elaboració

  1. Peleu i ratlleu les pastanagues.
  2. Barregeu-les amb la resta d’ingredients i feu massatges a la mescla. Es conserva a la nevera fins a 4-5 dies.
  3. Macereu el tofu amb la resta d’ingredients durant 1 hora a la nevera.
  4. Escorreu el tofu i talleu-lo a filets. Salteu un parell de minuts per cada banda fins que estigui daurat.
  5. Prepareu els canapès amb la base de tofu i una mica de miso per sobre. Decoreu-los amb els raves, la sal de sèsam i els flocs d’alga nori.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Peleu i ratlleu les pastanagues.
  2. Barregeu-les amb la resta d’ingredients i feu massatges a la mescla. Es conserva a la nevera fins a 4-5 dies.
  3. Macereu el tofu amb la resta d’ingredients durant 1 hora a la nevera.
  4. Escorreu el tofu i talleu-lo a filets. Salteu un parell de minuts per cada banda fins que estigui daurat.
  5. Prepareu els canapès amb la base de tofu i una mica de miso per sobre. Decoreu-los amb els raves, la sal de sèsam i els flocs d’alga nori.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat