Canapès de tofu amb miso de pastanaga morada

Plat principal, Aperitius  |  Cristina Arroyo

Amb la cistella ecològica t'han arribat pastanagues morades i no saps què fer-ne? Riques en antioxidants tenen un sabor gairebé igual que el de la pastanaga taronja, encara que una mica més dolç i amb un cert toc 'picant'.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

Per al miso

6 pastanagues morades (aprox.)
2 c.s. de

Elaboració

Peleu i ratlleu les pastanagues.
Barregeu-les amb la resta d’ingredients i feu massatges a la mescla. Es conserva a la nevera fins a 4-5 dies.
Macereu el tofu amb la resta d’ingredients …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat