Caputxino de xicoira i coco

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Si voleu una beguda enèrgica i calenta podeu optar per alternatives saludables que no sobreestimulin el vostre sistema nerviós ni sobrecarreguin el fetge. Aquí teniu una fantàstica proposta! Un caputxino de xicoira.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

220-250 ml d’aigua
2 culleradetes plenes de cafè de

Elaboració

Escalfeu l’aigua i, quan estigui a punt de bullir, afegiu-hi la xicoira soluble. Remeneu per dissoldre-la bé.
Poseu al got de la batedora la beguda de xicoira, l’oli de coco i la crema de nou…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat