Caputxino de xicoira i coco

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

Si voleu una beguda enèrgica i calenta podeu optar per alternatives saludables que no sobreestimulin el vostre sistema nerviós ni sobrecarreguin el fetge. Aquí teniu una fantàstica proposta! Un caputxino de xicoira.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts
© Becky Lawton

Ingredients

  • 220-250 ml d’aigua
  • 2 culleradetes plenes de cafè de xicoira soluble
  • 1 cullerada rasa d’oli de coco
  • 1 cullerada rasa de crema de nous
  • Nata muntada de coco al gust
  • Cacau en pols sense sucre

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Adriana Ortemberg

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg
 

Caputxino de xicoira i coco

Postres, esmorzars i berenars  |  Adriana Ortemberg

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Si voleu una beguda enèrgica i calenta podeu optar per alternatives saludables que no sobreestimulin el vostre sistema nerviós ni sobrecarreguin el fetge. Aquí teniu una fantàstica proposta! Un caputxino de xicoira.


Ingredients

  • 220-250 ml d'aigua
  • 2 culleradetes plenes de cafè de xicoira soluble
  • 1 cullerada rasa d'oli de coco
  • 1 cullerada rasa de crema de nous
  • Nata muntada de coco al gust
  • Cacau en pols sense sucre

Elaboració

  1. Escalfeu l'aigua i, quan estigui a punt de bullir, afegiu-hi la xicoira soluble. Remeneu per dissoldre-la bé.
  2. Poseu al got de la batedora la beguda de xicoira, l'oli de coco i la crema de nous. Bateu-ho tot bé uns segons.
  3. Aboqueu la mescla en una tassa i coroneu-la amb la nata de coco.
  4. Escampeu-hi una mica de cacau i serviu.
  5. Si ho voleu més dolç, hi podeu afegir una mica de sucre de coco o algun endolcidor natural.
 

Adriana Ortemberg
Naturòpata, escriptora de llibres d’alimentació i vida saludable i instructora de cuina vegetariana

@adriana_ortemberg

Elaboració

  1. Escalfeu l’aigua i, quan estigui a punt de bullir, afegiu-hi la xicoira soluble. Remeneu per dissoldre-la bé.
  2. Poseu al got de la batedora la beguda de xicoira, l’oli de coco i la crema de nous. Bateu-ho tot bé uns segons.
  3. Aboqueu la mescla en una tassa i coroneu-la amb la nata de coco.
  4. Escampeu-hi una mica de cacau i serviu.
  5. Si ho voleu més dolç, hi podeu afegir una mica de sucre de coco o algun endolcidor natural.

 

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat