Carbassa rostida amb tahina picant

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Recepta fàcil, amb l'ingredient més agraït, versàtil i saludable, la carabassa. Es tracta simplement de rostir la carabassa i preparar una salsa deliciosament picant de tahina, espècies, pinyons, nous i un toc de coriandre.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

Carbassa (jo he utilitzat mitja Potimarron i mitja cacau

Elaboració

Preescalfeu el forn a 190 ºC.
Talleu les carabasses a rodanxes d’1 cm retirant totes les llavors.
Distribuïu-les en una safata de forn i ruixeu amb l’oli de coco.
Rostiu uns 30 minuts o…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat