Carbassó farcit

Plat principal  | 

Aquesta recepta de carbassó farcit és fàcil de fer i queda tan bona que agradarà a tothom.

  • Racions:
    3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

3 carbassons rodons
1 ceba
1 pebrot vermell
1 p

Elaboració

Preescalfeu el forn a 175 °C.
Talleu la part de la tija dels carbassons i buideu-los per poder farcir-los.
Salpebreu-los i enforneu-los durant 10 minuts.
Piqueu bé la ceba, els pebrots …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat