Carbassó farcit

Plat principal  | 

Aquesta recepta de carbassó farcit és fàcil de fer i queda tan bona que agradarà a tothom.

  • Racions:
    3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 3 carbassons rodons
  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • OOVE
  • 100 g de formatge mozzarella
  • Sal

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
 

Carbassó farcit

Plat principal  | 

  • Racions:
    3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Aquesta recepta de carbassó farcit és fàcil de fer i queda tan bona que agradarà a tothom.


Ingredients

  • 3 carbassons rodons
  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • OOVE
  • 100 g de formatge mozzarella
  • Sal

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 175 °C.
  2. Talleu la part de la tija dels carbassons i buideu-los per poder farcir-los.
  3. Salpebreu-los i enforneu-los durant 10 minuts.
  4. Piqueu bé la ceba, els pebrots i la polpa del carbassó.
  5. Sofregiu totes les verdures durant 10 minuts amb una mica d’OOVE.
  6. Farciu els carbassons i poseu-hi el formatge per sobre.
  7. Gratineu-los.

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 175 °C.
  2. Talleu la part de la tija dels carbassons i buideu-los per poder farcir-los.
  3. Salpebreu-los i enforneu-los durant 10 minuts.
  4. Piqueu bé la ceba, els pebrots i la polpa del carbassó.
  5. Sofregiu totes les verdures durant 10 minuts amb una mica d’OOVE.
  6. Farciu els carbassons i poseu-hi el formatge per sobre.
  7. Gratineu-los.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat