Carbonara de xampinyons, all i romaní

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Així son els autèntics espaguetis amb salsa carbonara; sense nata, amb xampinyons i alls saltats en mantega artesana, ous, pebre acabat de moldre i un toc de romaní i de deliciós formatge grana padano.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

250 g d’espaguetis de kamut (o espelta)
Mantega art

Elaboració

Bulliu la pasta en una olla amb força aigua segons el temps que marqui l’envàs perquè quedi al dente. Mentrestant, escalfeu lleugerament la mantega en una cassola gran (perquè els xampinyons…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat