Carn picada i bròquil al forn

Plat principal  |  Sylvia Pérez Ochoa

Aquest plat està format per diferents capes, cadascuna d'un color i un sabor diferent que es complementa amb l'anterior.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

  • 200 g de carn picada
  • 3 tomàquets pera madurs
  • ½ bròquil

Per a la crema d’alvocat

  • 1 alvocat petit
  • Llimona al gust
  • ¼ c. p. de comí

Per a l’amanida

  • 1 cabdell
  • 1 iogurt grec
  • 1 llimona
  • Menta fresca picada
  • ½ cogombre
  • Sal i pebre

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
Sylvia Pérez Ochoa

Sylvia Pérez Ochoa
Chef formada a l'Escola Hoffman

 

Carn picada i bròquil al forn

Plat principal  |  Sylvia Pérez Ochoa

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
  • Temps:
    45 minuts

Aquest plat està format per diferents capes, cadascuna d'un color i un sabor diferent que es complementa amb l'anterior.


Ingredients

  • 200 g de carn picada
  • 3 tomàquets pera madurs
  • ½ bròquil

Per a la crema d'alvocat

  • 1 alvocat petit
  • Llimona al gust
  • ¼ c. p. de comí

Per a l'amanida

  • 1 cabdell
  • 1 iogurt grec
  • 1 llimona
  • Menta fresca picada
  • ½ cogombre
  • Sal i pebre

Elaboració

  1. Preescalfa el forn a 220 graus.
  2. Ofega la carn picada en una paella, sense oli; només amb sal i orenga perquè se separi.
  3. Un cop separada, acaba-la de coure al forn fins que quedi torradeta.
  4. Alhora posa els arbres de bròquil en una safata de forn i cuina'ls amb sal, pebre, cúrcuma i oli d'oliva o ghee uns 15 minuts.

Per a la crema d'alvocat:

  1. Pela i aixafa l'alvocat amb la llimona, la sal i el comí fins a obtenir una textura cremosa.

Per al tzatziki

  1. Ratlla el cogombre i, amb l'ajuda d'una tela, elimina'n l'excés d'aigua
  2. Barreja en un bol el cogombre amb el iogurt, la ½ llimona, menta fresca picada, sal i pebre

Per emplatar

  1. Fes una base amb els tomàquets, posa-hi la crema d'alvocat per sobre, després la carn picada, les fulles de cabdell, el bròquil i la salsa.

Sylvia Pérez Ochoa
Chef formada a l'Escola Hoffman

Elaboració

  1. Preescalfa el forn a 220 graus.
  2. Ofega la carn picada en una paella, sense oli; només amb sal i orenga perquè se separi.
  3. Un cop separada, acaba-la de coure al forn fins que quedi torradeta.
  4. Alhora posa els arbres de bròquil en una safata de forn i cuina’ls amb sal, pebre, cúrcuma i oli d’oliva o ghee uns 15 minuts.

Per a la crema d’alvocat:

  1. Pela i aixafa l’alvocat amb la llimona, la sal i el comí fins a obtenir una textura cremosa.

Per al tzatziki

  1. Ratlla el cogombre i, amb l’ajuda d’una tela, elimina’n l’excés d’aigua
  2. Barreja en un bol el cogombre amb el iogurt, la ½ llimona, menta fresca picada, sal i pebre

Per emplatar

  1. Fes una base amb els tomàquets, posa-hi la crema d’alvocat per sobre, després la carn picada, les fulles de cabdell, el bròquil i la salsa.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat