Carpaccio de bolets amb xips de porro

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Carpaccio especialment saborós, que combina els sabors intensos de la gírgola de panical i de la salsa de miso-cúrcuma amb una textura cruixent de les xips de porro.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • Gírgoles de panical
  • 1 porro tallat en juliana
  • Una mica de cibulet per decorar

Per a la vinagreta de miso-cúrcuma

  • 1 c.s. de miso blanc
  • 1 c.s. de cúrcuma fresca ratllada o en pols
  • 2 c.s. d’oli d’oliva primera pressió bio
  • 1 c.s. d’oli de sèsam bio
  • 2 c.s. de vinagre d’arròs (o de sidra)

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Carpaccio de bolets amb xips de porro

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Carpaccio especialment saborós, que combina els sabors intensos de la gírgola de panical i de la salsa de miso-cúrcuma amb una textura cruixent de les xips de porro.


Ingredients

  • Gírgoles de panical
  • 1 porro tallat en juliana
  • Una mica de cibulet per decorar

Per a la vinagreta de miso-cúrcuma

  • 1 c.s. de miso blanc
  • 1 c.s. de cúrcuma fresca ratllada o en pols
  • 2 c.s. d'oli d'oliva primera pressió bio
  • 1 c.s. d'oli de sèsam bio
  • 2 c.s. de vinagre d'arròs (o de sidra)

Elaboració

  1. Talleu les gírgoles de panical ben fines amb una mandolina i esteneu-les en un plat o safata. Poseu sobre paper vegetal de forn el porro tallat en juliana i gratineu a temperatura no gaire alta (uns 110 ºC) fins que estiguin daurats.
  2. Per a la vinagreta, barregeu tots els ingredients i emulsioneu-los bé. Regueu generosament el carpaccio i les xips de porro, i decoreu amb cibulet picat.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Talleu les gírgoles de panical ben fines amb una mandolina i esteneu-les en un plat o safata. Poseu sobre paper vegetal de forn el porro tallat en juliana i gratineu a temperatura no gaire alta (uns 110 ºC) fins que estiguin daurats.
  2. Per a la vinagreta, barregeu tots els ingredients i emulsioneu-los bé. Regueu generosament el carpaccio i les xips de porro, i decoreu amb cibulet picat.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat