Carpaccio de bolets amb xips de porro

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Carpaccio especialment saborós, que combina els sabors intensos de la gírgola de panical i de la salsa de miso-cúrcuma amb una textura cruixent de les xips de porro.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

Gírgoles de panical
1 porro tallat en juliana
Una

Elaboració

Talleu les gírgoles de panical ben fines amb una mandolina i esteneu-les en un plat o safata. Poseu sobre paper vegetal de forn el porro tallat en juliana i gratineu a temperatura no gaire alta (…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat