Carpaccio de mango amb bacallà esqueixat

Plat principal, Aperitius  |  Gina Estapé

El bacallà esqueixat juntament amb el mango fan una combinació fresca i ideal per servir com a entrant en dies calorosos d’estiu.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

  • 1 mango
  • 80 g de bacallà esqueixat dessalat
  • 2 grapats de ruca
  • 1/2 alvocat
  • 2 c.s. de pinyons
  • oli d’oliva verge
  • Opcional: olives negres

 

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Carpaccio de mango amb bacallà esqueixat

Plat principal, Aperitius  |  Gina Estapé

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

El bacallà esqueixat juntament amb el mango fan una combinació fresca i ideal per servir com a entrant en dies calorosos d’estiu.


Ingredients

  • 1 mango
  • 80 g de bacallà esqueixat dessalat
  • 2 grapats de ruca
  • 1/2 alvocat
  • 2 c.s. de pinyons
  • oli d’oliva verge
  • Opcional: olives negres
 

Elaboració

  1. Peleu el mango i feu-ne talls verticals molt fins (si teniu mandolina la podeu fer servir per laminar-lo millor). Poseu els talls estesos sobre els plats i reserveu.
  2. Peleu l’alvocat amb l’ajuda d’una cullera i talleu a mitges llunes.
  3. Poseu-lo sobre el carpaccio de mango.
  4. Esbandiu el bacallà, assequeu i col·loqueu-lo als plats.
  5. Renteu les fulles de ruca, assequeu-les i poseu-les per sobre del bacallà.
  6. Afegiu una cullerada de pinyons a cada plat i amaniu amb un bon raig d’oli d’oliva verge.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Peleu el mango i feu-ne talls verticals molt fins (si teniu mandolina la podeu fer servir per laminar-lo millor). Poseu els talls estesos sobre els plats i reserveu.
  2. Peleu l’alvocat amb l’ajuda d’una cullera i talleu a mitges llunes.
  3. Poseu-lo sobre el carpaccio de mango.
  4. Esbandiu el bacallà, assequeu i col·loqueu-lo als plats.
  5. Renteu les fulles de ruca, assequeu-les i poseu-les per sobre del bacallà.
  6. Afegiu una cullerada de pinyons a cada plat i amaniu amb un bon raig d’oli d’oliva verge.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat