Carpaccio de mango amb bacallà esqueixat

Plat principal, Aperitius  |  Gina Estapé

El bacallà esqueixat juntament amb el mango fan una combinació fresca i ideal per servir com a entrant en dies calorosos d’estiu.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

1 mango
80 g de bacallà esqueixat dessalat
2 grap

Elaboració

Peleu el mango i feu-ne talls verticals molt fins (si teniu mandolina la podeu fer servir per laminar-lo millor). Poseu els talls estesos sobre els plats i reserveu.
Peleu l’alvocat amb l’a…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat