Carpaccio amb vinagreta de pistatxos

Plat principal, Aperitius  |  Cristina Arroyo

Plat és refrescant, cruixent, lleuger i supervitaminat. Aquest estiu tindrem la pell més protegida que mai! Una recepta fàcil i original; amb dues hortalisses que, especialment en cru, aporten nutrients que contribueixen a tenir una pell més brillant i daurada.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

½ carabassa
1 carabassó

Per a l’amaniment

P

Elaboració

Per a la vinagreta

Piqueu en un morter els pistatxos i torreu-los lleugerament en una paella sense oli.
Piqueu les fulles d’alfàbrega finament i afegiu la resta d’ingredients.

Per al carpa…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat