Carpaccio amb vinagreta de pistatxos

Plat principal, Aperitius  |  Cristina Arroyo

Plat és refrescant, cruixent, lleuger i supervitaminat. Aquest estiu tindrem la pell més protegida que mai! Una recepta fàcil i original; amb dues hortalisses que, especialment en cru, aporten nutrients que contribueixen a tenir una pell més brillant i daurada.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • ½ carabassa
  • 1 carabassó

Per a l’amaniment

  • Pistatxos
  • Oli de carabassa verge extra bio
  • Suc de llimona
  • Fulles d’alfàbrega
  • Sal i pebre

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Carpaccio amb vinagreta de pistatxos

Plat principal, Aperitius  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Plat és refrescant, cruixent, lleuger i supervitaminat. Aquest estiu tindrem la pell més protegida que mai! Una recepta fàcil i original; amb dues hortalisses que, especialment en cru, aporten nutrients que contribueixen a tenir una pell més brillant i daurada.


Ingredients

  • ½ carabassa
  • 1 carabassó

Per a l'amaniment

  • Pistatxos
  • Oli de carabassa verge extra bio
  • Suc de llimona
  • Fulles d'alfàbrega
  • Sal i pebre

Elaboració

Per a la vinagreta

  1. Piqueu en un morter els pistatxos i torreu-los lleugerament en una paella sense oli.
  2. Piqueu les fulles d'alfàbrega finament i afegiu la resta d'ingredients.

Per al carpaccio

  1. Talleu finament el carabassó amb la pell i els trossos de carabassa i disposeu-los en una safata de forma alterna.
  2. Regueu el carpaccio generosament amb la vinagreta i deixeu-lo macerar una mitja hora abans de servir.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

Per a la vinagreta

  1. Piqueu en un morter els pistatxos i torreu-los lleugerament en una paella sense oli.
  2. Piqueu les fulles d’alfàbrega finament i afegiu la resta d’ingredients.

Per al carpaccio

  1. Talleu finament el carabassó amb la pell i els trossos de carabassa i disposeu-los en una safata de forma alterna.
  2. Regueu el carpaccio generosament amb la vinagreta i deixeu-lo macerar una mitja hora abans de servir.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat