Carxofes guisades amb ceba, pèsols i carbassa

Plat principal  |  Gina Estapé

És època de carxofes i a tots els mercats en trobes, et venen molt de gust però les vols fer d'una manera diferent a la de sempre. Aquest guisadet no et treurà gaire temps a la cuina i queda...

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

6 carxofes

500 g de pèsols desgranats

2 cebes

200

Elaboració

Netegeu les carxofes i talleu-ne els cors per la meitat i, després, cada una en tres talls. Poseu-ho en un bol amb aigua i llimona per evitar que es tornin negres.
En una olla, salteu les cebe…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat