Carxofes guisades amb ceba, pèsols i carbassa

Plat principal  |  Gina Estapé

És època de carxofes i a tots els mercats en trobes, et venen molt de gust però les vols fer d'una manera diferent a la de sempre. Aquest guisadet no et treurà gaire temps a la cuina i queda...

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

6 carxofes

500 g de pèsols desgranats

2 cebes

200 g carbassa

2 grans d’all

Pernil ibèric (opcional)

60 ml de brou vegetal

Oli d’oliva verge extra

Sal marina

Pebre negre

Julivert

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Carxofes guisades amb ceba, pèsols i carbassa

Plat principal  |  Gina Estapé

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

És època de carxofes i a tots els mercats en trobes, et venen molt de gust però les vols fer d'una manera diferent a la de sempre. Aquest guisadet no et treurà gaire temps a la cuina i queda...


Ingredients

6 carxofes 500 g de pèsols desgranats 2 cebes 200 g carbassa 2 grans d’all Pernil ibèric (opcional) 60 ml de brou vegetal Oli d’oliva verge extra Sal marina Pebre negre Julivert

Elaboració

  1. Netegeu les carxofes i talleu-ne els cors per la meitat i, després, cada una en tres talls. Poseu-ho en un bol amb aigua i llimona per evitar que es tornin negres.
  2. En una olla, salteu les cebes, pelades i tallades a mitges llunes, amb els alls trinxats, un raig d’oli i una culleradeta de sal durant 10 minuts.
  3. Afegiu el brou, les carxofes ben escorregudes, els pèsols, la carbassa tallada a daus, un pessic de sal i pebre negre al gust, i cuineu amb l’olla tapada i a foc lent durant uns 15 minuts, o fins que tot sigui tendre. Si cal, podeu afegir una mica més de brou o aigua.
  4. Afegiu pernil ibèric al gust, tallat a tires, i cuineu 2 minuts a foc més alt. Remeneu de tant en tant.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Netegeu les carxofes i talleu-ne els cors per la meitat i, després, cada una en tres talls. Poseu-ho en un bol amb aigua i llimona per evitar que es tornin negres.
  2. En una olla, salteu les cebes, pelades i tallades a mitges llunes, amb els alls trinxats, un raig d’oli i una culleradeta de sal durant 10 minuts.
  3. Afegiu el brou, les carxofes ben escorregudes, els pèsols, la carbassa tallada a daus, un pessic de sal i pebre negre al gust, i cuineu amb l’olla tapada i a foc lent durant uns 15 minuts, o fins que tot sigui tendre. Si cal, podeu afegir una mica més de brou o aigua.
  4. Afegiu pernil ibèric al gust, tallat a tires, i cuineu 2 minuts a foc més alt. Remeneu de tant en tant.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat