Carxofes en tempura de cigró

Plat principal  |  Gina Estapé

Aquesta recepta és l'alternativa ideal per a totes aquelles persones que tenen diagnosticada celiaquia, ja que aquesta tempura al estar elavorada amb farina de cigró no conté gluten.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

4 carxofes

80 g de farina de cigró

100 g d’aigua molt freda

Unes gotes de suc de llimona

Oli d’oliva verge extra

Sal marina

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Carxofes en tempura de cigró

Plat principal  |  Gina Estapé

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Aquesta recepta és l'alternativa ideal per a totes aquelles persones que tenen diagnosticada celiaquia, ja que aquesta tempura al estar elavorada amb farina de cigró no conté gluten.


Ingredients

4 carxofes 80 g de farina de cigró 100 g d’aigua molt freda Unes gotes de suc de llimona Oli d’oliva verge extra Sal marina

Elaboració

  1. Peleu les carxofes i, un cop tingueu els cors nets, talleu-los per la meitat. Afegiu unes gotetes de llimona per evitar que s’oxidin.
  2. En un plat fondo, barregeu la farina de cigró amb una culleradeta de sal. Després, sense deixar de barrejar, afegiu l’aigua freda a poc a poc.
  3. Escalfeu una paella amb oli d’oliva verge extra.
  4. Suqueu els cors de carxofa a la massa de la tempura i fregiu a la paella per tots dos costats.
  5. Col·loqueu la tempura de carxofes sobre un plat pla cobert amb paper de cuina.
  6. Serviu!
  7. Opcional: podeu preparar una maionesa casolana amb ratlladura de llimona per sucar-hi les carxofes.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Peleu les carxofes i, un cop tingueu els cors nets, talleu-los per la meitat. Afegiu unes gotetes de llimona per evitar que s’oxidin.
  2. En un plat fondo, barregeu la farina de cigró amb una culleradeta de sal. Després, sense deixar de barrejar, afegiu l’aigua freda a poc a poc.
  3. Escalfeu una paella amb oli d’oliva verge extra.
  4. Suqueu els cors de carxofa a la massa de la tempura i fregiu a la paella per tots dos costats.
  5. Col·loqueu la tempura de carxofes sobre un plat pla cobert amb paper de cuina.
  6. Serviu!
  7. Opcional: podeu preparar una maionesa casolana amb ratlladura de llimona per sucar-hi les carxofes.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat