Carxofes en tempura de cigró

Plat principal  |  Gina Estapé

Aquesta recepta és l'alternativa ideal per a totes aquelles persones que tenen diagnosticada celiaquia, ja que aquesta tempura al estar elavorada amb farina de cigró no conté gluten.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

4 carxofes

80 g de farina de cigró

100 g d’aigua mo

Elaboració

Peleu les carxofes i, un cop tingueu els cors nets, talleu-los per la meitat. Afegiu unes gotetes de llimona per evitar que s’oxidin.
En un plat fondo, barregeu la farina de cigró amb una cu…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat