Ceba morada cruixent

Aperitius, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Un acompanyament deliciós per plats de carn o com a condiment per a cremes i amanides

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

1 ceba vermella en anelles fines
1 c.s. de ghee
1

Elaboració

Escampeu les anelles de ceba sobre un colador amb la farina tot sacsejant-lo per eliminar-ne l’excés.
Escalfeu el ghee en una paella (sense que fumegi) i ofegueu les cebes durant uns 10-15 m…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat