Ceba morada cruixent

Aperitius, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Un acompanyament deliciós per plats de carn o com a condiment per a cremes i amanides

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 1 ceba vermella en anelles fines
  • 1 c.s. de ghee
  • 1 c.s. de farina d’arròs

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Ceba morada cruixent

Aperitius, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Un acompanyament deliciós per plats de carn o com a condiment per a cremes i amanides


Ingredients

  • 1 ceba vermella en anelles fines
  • 1 c.s. de ghee
  • 1 c.s. de farina d’arròs

Elaboració

  1. Escampeu les anelles de ceba sobre un colador amb la farina tot sacsejant-lo per eliminar-ne l’excés.
  2. Escalfeu el ghee en una paella (sense que fumegi) i ofegueu les cebes durant uns 10-15 minuts o fins que estiguin daurades. Moveu la paella perquè no s’hi enganxin.
  3. Col·loqueu-les sobre paper de cuina per absorbir-ne l’excés de greix.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Escampeu les anelles de ceba sobre un colador amb la farina tot sacsejant-lo per eliminar-ne l’excés.
  2. Escalfeu el ghee en una paella (sense que fumegi) i ofegueu les cebes durant uns 10-15 minuts o fins que estiguin daurades. Moveu la paella perquè no s’hi enganxin.
  3. Col·loqueu-les sobre paper de cuina per absorbir-ne l’excés de greix.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat