Cebes dolces confitades amb salsa romesco

Aperitius, Condiments i salses  |  Cristina Arroyo

Aquest confit de cebes dolces és un plat senzill, amb ingredients molt bàsics i amb gust de camp, romaní i cuina casolana. Es un plat dolç, una mica picant i molt saborós.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

2 – 3 cebes de Figueres (mida petita)
Llavors de cori

Elaboració

Per al confitat dels ceballots

Escalfeu les llavors de coriandre i de cardamom a foc suau amb un fil d’oli fins que desprenguin olor.
Afegiu-hi les cebes tallades a quarts i deixeu-les suar du…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat