Cebiche probiòtic de carbassa, síndria i alfàbrega

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Una recepta original, nutritiva i refrescant, ideal per a l'estiu sobretot quan les temperatures pugen!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora + 6 h de maceració

Ingredients

1 carbassa cacauet
¼ de síndria ratllada (sense lla

Elaboració

Peleu i retireu les llavors de la carbassa. Talleu-la a daus d’uns 2 cm i coeu-la lleugerament al vapor. Deixeu-la macerant amb un polsim de sal, el kombutxa i una mica d’oli d’oliva, durant 6 hor…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat