Xia-xoco-coco-goji

Postres, esmorzars i berenars  |  Cristina Muñoz

Encara no sou addictes als púdings de xia? Si us sembla poc saborosa, proveu aquesta recepta de maridatge perfecta; dolça i carregada de superaliments!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts + 20 minuts de remull

Ingredients

  • 200 g de dàtils
  • 100 g de llavors de xia
  • 50 g de llet de coco en pols amb baies de goji
  • 25 g de cacau en pols
  • 20 g de baies de goji
  • 20 g de nibs de cacau
  • 20 g de xarop d’atzavara

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Muñoz

Cristina Muñoz
Creadora de l'Univers de Cris i de la comunitat d'Emprenedors saludables Vegan Up. Health coach i business coach.

eluniversodecris.com @eluniversodecris
 

Xia-xoco-coco-goji

Postres, esmorzars i berenars  |  Cristina Muñoz

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts + 20 minuts de remull

Encara no sou addictes als púdings de xia? Si us sembla poc saborosa, proveu aquesta recepta de maridatge perfecta; dolça i carregada de superaliments!


Ingredients

  • 200 g de dàtils
  • 100 g de llavors de xia
  • 50 g de llet de coco en pols amb baies de goji
  • 25 g de cacau en pols
  • 20 g de baies de goji
  • 20 g de nibs de cacau
  • 20 g de xarop d'atzavara

Elaboració

  1. Remulleu les llavors de xia en aigua per fer el púding.
  2. Espereu com a mínim 20 minuts (es poden deixar activades el dia anterior).
  3. Afegiu la llet de coco en pols amb baies de goji i remeneu.
  4. Bateu aigua, dàtils i cacau en pols fins a formar una pasta cremosa i homogènia.
  5. Munteu una capa de púding de xia i una altra de crema de cacau.
  6. Decoreu amb baies de goji i nibs de cacau.

Cristina Muñoz
Creadora de l'Univers de Cris i de la comunitat d'Emprenedors saludables Vegan Up. Health coach i business coach.

www.eluniversodecris.com @eluniversodecris

Elaboració

  1. Remulleu les llavors de xia en aigua per fer el púding.
  2. Espereu com a mínim 20 minuts (es poden deixar activades el dia anterior).
  3. Afegiu la llet de coco en pols amb baies de goji i remeneu.
  4. Bateu aigua, dàtils i cacau en pols fins a formar una pasta cremosa i homogènia.
  5. Munteu una capa de púding de xia i una altra de crema de cacau.
  6. Decoreu amb baies de goji i nibs de cacau.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat