Cloïsses a la marinera

Plat principal  | 

T’agraden les cloïsses, però no en fas mai a casa per què et penses que és molt difícil? Aquesta recepta de cloïsses a la marinera és fàcil i ja veuràs que amics i familiars se’n lleparan els dits. Les pots oferir com a aperitiu o com a plat principal acompanyades d’una bona amanida.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

1 quilo de cloïsses
1 ceba
2 tomàquets madurs

Elaboració

Poseu les cloïsses en un bol amb sal i aigua freda per purgar la sorra.
Ratlleu la ceba i talla els alls a làmines. Poseu-ho en una cassola amb un raig d’oli a foc mitjà.
Quan la ceba s…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat