Cloïsses a la marinera

Plat principal  | 

T’agraden les cloïsses, però no en fas mai a casa per què et penses que és molt difícil? Aquesta recepta de cloïsses a la marinera és fàcil i ja veuràs que amics i familiars se’n lleparan els dits. Les pots oferir com a aperitiu o com a plat principal acompanyades d’una bona amanida.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

  • 1 quilo de cloïsses
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets madurs
  • 3 grans d’all
  • 100 ml de brou de peix
  • 1 c. s. de pebre vermell dolç
  • 1 grapat de julivert fresc

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
 

Cloïsses a la marinera

Plat principal  | 

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    20 minuts

T’agraden les cloïsses, però no en fas mai a casa per què et penses que és molt difícil? Aquesta recepta de cloïsses a la marinera és fàcil i ja veuràs que amics i familiars se’n lleparan els dits. Les pots oferir com a aperitiu o com a plat principal acompanyades d’una bona amanida.


Ingredients

  • 1 quilo de cloïsses
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets madurs
  • 3 grans d’all
  • 100 ml de brou de peix
  • 1 c. s. de pebre vermell dolç
  • 1 grapat de julivert fresc

Elaboració

  1. Poseu les cloïsses en un bol amb sal i aigua freda per purgar la sorra.
  2. Ratlleu la ceba i talla els alls a làmines. Poseu-ho en una cassola amb un raig d’oli a foc mitjà.
  3. Quan la ceba sigui transparent, abaixeu el foc i afegiu el pebre vermell i el tomàquet ratllat. Deixeu coure uns 5 - 6 minuts més.
  4. Incorporeu el brou i rectifiqueu de sal i pebre.
  5. Quan comenci a bullir, afegiu les cloïsses i, quan es comencin a obrir, retireu la cassola del foc.
  6. Serviu-les amb julivert fresc tallat per sobre.

Elaboració

  1. Poseu les cloïsses en un bol amb sal i aigua freda per purgar la sorra.
  2. Ratlleu la ceba i talla els alls a làmines. Poseu-ho en una cassola amb un raig d’oli a foc mitjà.
  3. Quan la ceba sigui transparent, abaixeu el foc i afegiu el pebre vermell i el tomàquet ratllat. Deixeu coure uns 5 – 6 minuts més.
  4. Incorporeu el brou i rectifiqueu de sal i pebre.
  5. Quan comenci a bullir, afegiu les cloïsses i, quan es comencin a obrir, retireu la cassola del foc.
  6. Serviu-les amb julivert fresc tallat per sobre.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat