Coleslaw o amanida tricolor d’hivern

Plat principal  | 

Aquesta amanida és una forma deliciosa d'incorporar verdures crues d'hivern a la dieta. La clau està en fer la maionesa a casa o escollir-ne una de bona qualitat i no abusar-ne.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

¼ de col
1 troç de col llombarda
1 – 2 pastanagu

Elaboració

Talla la col, la col llombarda i els cogombrets ben petits a la juliana.
Ratlla les pastanagues*.
Posa-ho tot en un bol, afegeix-hi la maionesa i la mostassa i barreja-ho amb cura.
És pe…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat