Coliflor ‘garam masala’ amb espaguetis de verdures

Plat principal, Condiments i salses  |  Núria Roura

Aquesta és una recepta fàcil, saludable, energètica i nutritiva que us encantarà! L'ingredient estrella és el garam masala, una barreja típica de l’Índia que originalment porta canyella, clau, nou moscada, pebre negre i cardamom.

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora + 30 minuts de maceració

Ingredients

Per a especiar la coliflor

1 culleradeta de sal marina

Elaboració

Escalfem el forn a 200 ºC i preparem dues safates amb paper apte per al forn.
Netegem bé els arbrets de la coliflor i els posem en un bol juntament amb la sal, l’oli, el garam masala, el curr…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat