Coliflor Kung Pao

Plat principal  |  Maria Llamas

Variant vegetariana del plat tradicional de la cuina xinesa. És molt senzill, però al mateix temps molt saborós; una font de nutrients per donar al cos el que necessita: descans i calma o força i energia.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

1 coliflor, tallada a flors petites
1 pastanaga, tall

Elaboració

Primer, cal rentar 100 g de quinoa crua amb aigua i escórrer-la. Poseu-la en una olla amb 200 ml d’aigua i tapeu-la. Quan bulli l’aigua, abaixeu el foc i deixeu coure a foc lent durant 15-18 …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat