Cols de Brussel·les amb puré de carbassa i moniato

Plat principal  |  Gina Estapé

Les cols de Brussel·les són verdures d'hivern que aporten molts beneficis per a la salut, però poques persones en mengen perquè no saben com cuinar-les. Prova-hi amb aquesta recepta fàcil i saludable amb aliments de temporada!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 h 15 minuts

Ingredients

1 kg de cols de Brussel·les
1 magrana
50 g d’am

Elaboració

Preescalfeu el forn a 190 ºC.
Renteu les cols de Brussel·les, talleu-ne la part dura de la base i traieu-ne les primeres fulles si cal. Després, partiu-les per la meitat.
Poseu-les en una…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat