Conill al forn

Plat principal  |  Cristina Padrós

La carn de conill és considerada una carn blanca igual que la de pollastre o la de gall d’indi. La seva carn conté menor proporció de greixos i és per això que es pot consumir amb una freqüència de 2-3 cops per setmana. Ens aportarà proteïna d’alta qualitat i destaca pel seu contingut en vitamines del grup B.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

1 conill tallat a quarts

2 grans d’all picadets

Unes

Elaboració

Preescalfeu el forn a 220 ºC.
En un bol poseu els alls, les branques d’herbes i l’oli. Salpebreu el conill i l’unteu amb l’oli, els alls i les herbes.
En una safata per al forn pose…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat