Conill al forn

Plat principal  |  Cristina Padrós

La carn de conill és considerada una carn blanca igual que la de pollastre o la de gall d’indi. La seva carn conté menor proporció de greixos i és per això que es pot consumir amb una freqüència de 2-3 cops per setmana. Ens aportarà proteïna d’alta qualitat i destaca pel seu contingut en vitamines del grup B.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

1 conill tallat a quarts

2 grans d’all picadets

Unes branques de farigola

Unes branques de romaní

Sal

Pebre

Oli d’oliva verge extra

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Conill al forn

Plat principal  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

La carn de conill és considerada una carn blanca igual que la de pollastre o la de gall d’indi. La seva carn conté menor proporció de greixos i és per això que es pot consumir amb una freqüència de 2-3 cops per setmana. Ens aportarà proteïna d’alta qualitat i destaca pel seu contingut en vitamines del grup B.


Ingredients

1 conill tallat a quarts 2 grans d’all picadets Unes branques de farigola Unes branques de romaní Sal Pebre Oli d’oliva verge extra

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 220 ºC.
  2. En un bol poseu els alls, les branques d’herbes i l’oli. Salpebreu el conill i l’unteu amb l’oli, els alls i les herbes.
  3. En una safata per al forn poseu el conill i l’enforneu durant 20 minuts a 220 ºC.

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 220 ºC.
  2. En un bol poseu els alls, les branques d’herbes i l’oli. Salpebreu el conill i l’unteu amb l’oli, els alls i les herbes.
  3. En una safata per al forn poseu el conill i l’enforneu durant 20 minuts a 220 ºC.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat