Consomé tebi de dulse

Plat principal  |  Consol Rodríguez

Si vols menjar cru però calent, et proposem aquest consomé. Et sorprendrà. A més, tindràs un plat preparat en dos minuts, literalment, amb un sabor increïble i molt intens, i amb aliments que nodriran els teu sistema.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts + 8 hores de remull

Ingredients

  • 2 T d’aigua tèbia
  • 1 llimona, el suc
  • 1/4 T d’alga dulse, ben premsada
  • 2 C de llavors de xia
  • 4 C de llevat nutricional
  • 1/4 c de pebre de caiena en pols

 

 

 

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Consol Rodríguez

Consol Rodríguez
Formadora d'alimentació viva i cuina crudivegana i autora del llibre Raw Food Anti-aging

kijimunas-kitchen.com/es/ @kijiskitchen
 

Consomé tebi de dulse

Plat principal  |  Consol Rodríguez

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts + 8 hores de remull

Si vols menjar cru però calent, et proposem aquest consomé. Et sorprendrà. A més, tindràs un plat preparat en dos minuts, literalment, amb un sabor increïble i molt intens, i amb aliments que nodriran els teu sistema.


Ingredients

  • 2 T d'aigua tèbia
  • 1 llimona, el suc
  • 1/4 T d'alga dulse, ben premsada
  • 2 C de llavors de xia
  • 4 C de llevat nutricional
  • 1/4 c de pebre de caiena en pols
     

Elaboració

  1. Abans de començar, convindria haver remullat la xia amb 4 C d'aigua i haver-la deixat reposar com a mínim 15 minuts i, preferiblement, d'unes 2 a 8 hores.
  2. En un bol de cuina, mesclar la xia remullada amb la resta de l'aigua i el suc de llimona i mesclar molt bé amb una cullereta.
  3. Servir aquesta mescla líquida en bols de sopa o consomé, afegir l'alga dulse −que s'estovarà en qüestió de dos minuts o menys− i decorar amb el llevat nutricional, que es desfarà de seguida, i el pebre de  caiena en pols. Si es vol, també es pot decorar aquest consomé amb una mica de julivert o coriandre talladet molt finet.

Consol Rodríguez
Formadora d'alimentació viva i cuina crudivegana i autora del llibre Raw Food Anti-aging

http://www.kijimunas-kitchen.com/es/ @kijiskitchen

Elaboració

  1. Abans de començar, convindria haver remullat la xia amb 4 C d’aigua i haver-la deixat reposar com a mínim 15 minuts i, preferiblement, d’unes 2 a 8 hores.
  2. En un bol de cuina, mesclar la xia remullada amb la resta de l’aigua i el suc de llimona i mesclar molt bé amb una cullereta.
  3. Servir aquesta mescla líquida en bols de sopa o consomé, afegir l’alga dulse −que s’estovarà en qüestió de dos minuts o menys− i decorar amb el llevat nutricional, que es desfarà de seguida, i el pebre de  caiena en pols. Si es vol, també es pot decorar aquest consomé amb una mica de julivert o coriandre talladet molt finet.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat