Corbina amb puré de coliflor i festucs picants

Plat principal  |  Laura Garcia

Estem ampliant la nostra oferta de receptes amb peix i avui toca el torn a la corbina, un peix blanc amb un sabor molt agradable. Un cop retirada l'espina central, no té gaires espines i, a més, és fàcil de cuinar.

  • Racions:
    3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 h 10 minuts

Ingredients

1 corbina sencera, neta i sense l’espina central, tallad

Elaboració

Per als festucs picants

Peleu els festucs i retireu al màxim la pell que tenen adherida.
Piqueu-los en un morter amb un pessic de sal i un altre de pebre negre acabat de moldre. Feu-ho en due…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat