Cors d’enciam amb vinagreta

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Padrós

Els cors d'enciam son de fulla rugosa, gruixuda i cruixent. Aportant un sabor suau i lleugerament amarg. Són de perfecta combinació servit amb formatges, anxoves, salmó i fumats. Presentats tallats per la meitat o quarts. Aquí els trobem amb un delicios, fàcil i ràpid amaniment.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

4 cors d’enciam
2 grapats generosos de fruita seca

Elaboració

Traieu les primeres fulles dels cors d’enciam i les partiu per la meitat.
Piqueu amb el ganivet la fruita seca i les tàperes. Poseu-ho en un bol.
Afegiu-hi el iogurt, l’oli, el vinagre …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat