Cors d’enciam amb vinagreta

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Padrós

Els cors d'enciam son de fulla rugosa, gruixuda i cruixent. Aportant un sabor suau i lleugerament amarg. Són de perfecta combinació servit amb formatges, anxoves, salmó i fumats. Presentats tallats per la meitat o quarts. Aquí els trobem amb un delicios, fàcil i ràpid amaniment.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

  • 4 cors d’enciam
  • 2 grapats generosos de fruita seca (nous, avellanes, pinyons)
  • 4 cullerades de iogurt de cabra ecològic
  • Oli d’oliva verge extra
  • Un grapadet de tàperes en vinagre
  • Vinagre de poma sense pasteuritzar
  • Sal al gust

Dieta

  • Ceto
  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Cors d’enciam amb vinagreta

Plat principal, Condiments i salses  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Els cors d'enciam son de fulla rugosa, gruixuda i cruixent. Aportant un sabor suau i lleugerament amarg. Són de perfecta combinació servit amb formatges, anxoves, salmó i fumats. Presentats tallats per la meitat o quarts. Aquí els trobem amb un delicios, fàcil i ràpid amaniment.


Ingredients

  • 4 cors d’enciam
  • 2 grapats generosos de fruita seca (nous, avellanes, pinyons)
  • 4 cullerades de iogurt de cabra ecològic
  • Oli d’oliva verge extra
  • Un grapadet de tàperes en vinagre
  • Vinagre de poma sense pasteuritzar
  • Sal al gust

Elaboració

  1. Traieu les primeres fulles dels cors d’enciam i les partiu per la meitat.
  2. Piqueu amb el ganivet la fruita seca i les tàperes. Poseu-ho en un bol.
  3. Afegiu-hi el iogurt, l’oli, el vinagre i la sal al gust i barregeu-ho bé. 
  4. Poseu els cors en un plat i amaniu.

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Traieu les primeres fulles dels cors d’enciam i les partiu per la meitat.
  2. Piqueu amb el ganivet la fruita seca i les tàperes. Poseu-ho en un bol.
  3. Afegiu-hi el iogurt, l’oli, el vinagre i la sal al gust i barregeu-ho bé. 
  4. Poseu els cors en un plat i amaniu.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat