Crackers salats

Pans, pizzes i similars, Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  | 

La farina de cigró pot servir per preparar plats molt diferents, tant dolços com salats. És excel·lent com a substitut de l'ou, ja que, barrejada amb aigua, ens permetrà aconseguir una consistència i suculència molt similar.

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

  • 120 g de farina de cigró
  • 15 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 70 ml d’aigua
  • ½ culleradeta de sal marina
  •  Romaní i farigola al gust
  • 1 culleradeta de llavors de sèsam

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
 

Crackers salats

Pans, pizzes i similars, Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  | 

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts

La farina de cigró pot servir per preparar plats molt diferents, tant dolços com salats. És excel·lent com a substitut de l'ou, ja que, barrejada amb aigua, ens permetrà aconseguir una consistència i suculència molt similar.


Ingredients

  • 120 g de farina de cigró
  • 15 ml d'oli d’oliva verge extra
  • 70 ml d'aigua
  • ½ culleradeta de sal marina
  •  Romaní i farigola al gust
  • 1 culleradeta de llavors de sèsam

Elaboració

  1. Per preparar crackers, primer barregeu els ingredients secs en un bol: la farina de cigró, la sal, les llavors de sèsam i les espècies.
  2. Afegiu l’oli d’oliva verge extra i l’aigua i pasteu bé amb les mans.
  3. Deixeu reposar uns 15 minuts i, mentrestant, preescalfeu el forn a 180 ºC.
  4. Col·loqueu la massa entre dos papers de forn i, amb l’ajuda d’un rodet, estireu-la fins a obtenir un gruix d’uns 3 mm. Amb un ganivet, feu talls verticals i horitzontals a la massa per obtenir crackers rectangulars o quadrats.
  5. Pinzelleu-les amb una mica d’oli i enforneu-les uns 15 minuts, fins que es daurin.
  6. Deixeu que es refredin completament abans de menjar-les.

Elaboració

  1. Per preparar crackers, primer barregeu els ingredients secs en un bol: la farina de cigró, la sal, les llavors de sèsam i les espècies.
  2. Afegiu l’oli d’oliva verge extra i l’aigua i pasteu bé amb les mans.
  3. Deixeu reposar uns 15 minuts i, mentrestant, preescalfeu el forn a 180 ºC.
  4. Col·loqueu la massa entre dos papers de forn i, amb l’ajuda d’un rodet, estireu-la fins a obtenir un gruix d’uns 3 mm. Amb un ganivet, feu talls verticals i horitzontals a la massa per obtenir crackers rectangulars o quadrats.
  5. Pinzelleu-les amb una mica d’oli i enforneu-les uns 15 minuts, fins que es daurin.
  6. Deixeu que es refredin completament abans de menjar-les.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat