Crackers salats

Pans, pizzes i similars, Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  | 

La farina de cigró pot servir per preparar plats molt diferents, tant dolços com salats. És excel·lent com a substitut de l'ou, ja que, barrejada amb aigua, ens permetrà aconseguir una consistència i suculència molt similar.

  • Racions:
    4 - 5
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

120 g de farina de cigró
15 ml d’oli d’oliva verge

Elaboració

Per preparar crackers, primer barregeu els ingredients secs en un bol: la farina de cigró, la sal, les llavors de sèsam i les espècies.
Afegiu l’oli d’oliva verge extra i l’aigua i pas…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat