Crema de cacau; la “Nutella” casolana

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

La xocolata és un aliment molt llaminer —tant per als més petits com per als més grans—que no falta mai a cap festa d’aniversari. Cal tenir en compte, però, que no totes les xocolates són iguals. En aquesta recepta de crema de cacau amb dàtils tu decideixes com de dolça vols que sigui.

  • Racions:
    200 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

  • 1 tassa (140 g) d’avellanes lleugerament torrades
  • 3 dàtils Medjool sense pinyol
  • 80 ml (⅓ de tassa) de beguda d’avellanes (en podeu fer servir qualsevol altra, però amb la d’avellanes s’aconsegueix el gust més aconseguit)
  • 1 beina de vainilla
  • 1 c.s. de cacau en pols

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
Pilar Rodrigáñez

Pilar Rodrigáñez
Dietista especialitzada en pèrduda de pes, metabolisme i salut femenina

@pilarrodriganez
 

Crema de cacau; la “Nutella” casolana

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

  • Racions:
    200 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

La xocolata és un aliment molt llaminer —tant per als més petits com per als més grans—que no falta mai a cap festa d’aniversari. Cal tenir en compte, però, que no totes les xocolates són iguals. En aquesta recepta de crema de cacau amb dàtils tu decideixes com de dolça vols que sigui.


Ingredients

  • 1 tassa (140 g) d’avellanes lleugerament torrades
  • 3 dàtils Medjool sense pinyol
  • 80 ml (⅓ de tassa) de beguda d’avellanes (en podeu fer servir qualsevol altra, però amb la d’avellanes s’aconsegueix el gust més aconseguit)
  • 1 beina de vainilla
  • 1 c.s. de cacau en pols

Elaboració

  1. Peleu les avellanes tant com pugueu.
  2. Tritureu-les fins a aconseguir una consistència de crema per untar.
  3. Afegiu-hi el cacau, la vainilla i la beguda d’avellanes i seguiu triturant.
  4. Afegiu-hi els dàtils i tritureu fins que quedi tot ben integrat.
  5. Reserveu a la nevera.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Pilar Rodrigáñez
Dietista especialitzada en pèrduda de pes, metabolisme i salut femenina

@pilarrodriganez

Elaboració

  1. Peleu les avellanes tant com pugueu.
  2. Tritureu-les fins a aconseguir una consistència de crema per untar.
  3. Afegiu-hi el cacau, la vainilla i la beguda d’avellanes i seguiu triturant.
  4. Afegiu-hi els dàtils i tritureu fins que quedi tot ben integrat.
  5. Reserveu a la nevera.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat