Crema de cacau; la “Nutella” casolana

Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé, Pilar Rodrigáñez

La xocolata és un aliment molt llaminer —tant per als més petits com per als més grans—que no falta mai a cap festa d’aniversari. Cal tenir en compte, però, que no totes les xocolates són iguals. En aquesta recepta de crema de cacau amb dàtils tu decideixes com de dolça vols que sigui.

  • Racions:
    200 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

1 tassa (140 g) d’avellanes lleugerament torrades
3

Elaboració

Peleu les avellanes tant com pugueu.
Tritureu-les fins a aconseguir una consistència de crema per untar.
Afegiu-hi el cacau, la vainilla i la beguda d’avellanes i seguiu triturant.
Afe…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat