Crema de carbassa i gingebre

Plat principal  |  Glenn Cots

Recepta per a fomentar el nostre sistema digestiu amb un toc exòtic. El gingebre ens aportarà calor interna al nostre organisme. Excel·lent opció com a primer plat a qualsevol de les nostres ingestes.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Monika Grabkowska

Ingredients

500 g de carbassa a daus grossos
3/4 de ceba, pelada

Elaboració

Afegiu una cullerada d’oli en una olla a foc mitjà. Quan estigui calent, afegiu-hi la ceba, el gingebre, sal i pebre. Cuineu-la durant uns 5 minuts aproximadament.
Quan la ceba i el gingebre…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat