Crema de carbassa i gingebre

Plat principal  |  Glenn Cots

Recepta per a fomentar el nostre sistema digestiu amb un toc exòtic. El gingebre ens aportarà calor interna al nostre organisme. Excel·lent opció com a primer plat a qualsevol de les nostres ingestes.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Monika Grabkowska

Ingredients

  • 500 g de carbassa a daus grossos
  • 3/4 de ceba, pelada i tallada a daus petits
  • 1 dit de gingebre a daus petits
  • 200 ml d’aigua
  • 150 ml de llet de coco de llauna
  • Sal i pebre

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Glenn Cots

Glenn Cots
Dietista especialitzada en hipotiroïdisme

glenncots.com @glenncots
 

Crema de carbassa i gingebre

Plat principal  |  Glenn Cots

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Recepta per a fomentar el nostre sistema digestiu amb un toc exòtic. El gingebre ens aportarà calor interna al nostre organisme. Excel·lent opció com a primer plat a qualsevol de les nostres ingestes.


Ingredients

  • 500 g de carbassa a daus grossos
  • 3/4 de ceba, pelada i tallada a daus petits
  • 1 dit de gingebre a daus petits
  • 200 ml d’aigua
  • 150 ml de llet de coco de llauna
  • Sal i pebre

Elaboració

  1. Afegiu una cullerada d’oli en una olla a foc mitjà. Quan estigui calent, afegiu-hi la ceba, el gingebre, sal i pebre. Cuineu-la durant uns 5 minuts aproximadament.
  2. Quan la ceba i el gingebre estiguin fets, afegiu-hi la carbassa i salteu-ho tot 5 minuts més.
  3. Finalment poseu-hi l’aigua i la llet de coco. Porteu-ho a ebullició i, després, abaixeu el foc. Cuineu entre 10-15 minuts o fins que la carbassa estigui feta.
  4. Tritureu-ho bé fins que no quedi cap grumoll. Tasteu-ho i afegiu-hi més sal i pebre si cal.
  5. Opcional: serviu amb xiitakes saltats i laminats, pinyons o una mica de cibulet amb uns daus de pernil.

Glenn Cots
Dietista especialitzada en hipotiroïdisme

www.glenncots.com @glenncots

Elaboració

  1. Afegiu una cullerada d’oli en una olla a foc mitjà. Quan estigui calent, afegiu-hi la ceba, el gingebre, sal i pebre. Cuineu-la durant uns 5 minuts aproximadament.
  2. Quan la ceba i el gingebre estiguin fets, afegiu-hi la carbassa i salteu-ho tot 5 minuts més.
  3. Finalment poseu-hi l’aigua i la llet de coco. Porteu-ho a ebullició i, després, abaixeu el foc. Cuineu entre 10-15 minuts o fins que la carbassa estigui feta.
  4. Tritureu-ho bé fins que no quedi cap grumoll. Tasteu-ho i afegiu-hi més sal i pebre si cal.
  5. Opcional: serviu amb xiitakes saltats i laminats, pinyons o una mica de cibulet amb uns daus de pernil.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat