Crema dolça de coliflor

Plat principal  |  Cristina Manyer

Aquesta recepta és una crema de dolça de coliflor amb aliments de temporada, saciant i nutritiva, alhora que lleugera i relaxant, ideal per garantir una son profunda i reparadora!

  • Racions:
    3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

600 g de coliflor, neta i tallada a flors
250 g de ce

Elaboració

Poseu a escalfar 1 c.s. d’oli d’oliva en una cassola; afegiu-hi la ceba i salteu-la amb una mica de sal durant uns 4-5 minuts. Si cal, afegiu-hi aigua mineral per evitar que es cremi.
Afegi…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat