Crema d’espàrrecs

Plat principal  | 

Els espàrrecs són una hortalissa de temporada de primavera que destaquen perquè tenen un gran poder diürètic, són molt rics en antioxidants i rics en fibra prebiòtica. Quan és temps d'espàrrecs que no falti a la teva taula una bona crema d'espàrrecs! Aquesta alternativa cremosa i sense làctics et sorprendrà.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

  • 500 g d’espàrrecs verds frescos
  • 5 patates blanques petites
  • 1 litre de caldo de verdures
  • 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra
  • 1 cullerada de salsa de soja
  • 1 cullerada d’anacards crus remullats durant 2 hores
  • 4 cullerades de llevat de cervesa (opcional)

Dieta

  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
 

Crema d’espàrrecs

Plat principal  | 

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

Els espàrrecs són una hortalissa de temporada de primavera que destaquen perquè tenen un gran poder diürètic, són molt rics en antioxidants i rics en fibra prebiòtica. Quan és temps d'espàrrecs que no falti a la teva taula una bona crema d'espàrrecs! Aquesta alternativa cremosa i sense làctics et sorprendrà.


Ingredients

  • 500 g d’espàrrecs verds frescos
  • 5 patates blanques petites
  • 1 litre de caldo de verdures
  • 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra
  • 1 cullerada de salsa de soja
  • 1 cullerada d’anacards crus remullats durant 2 hores
  • 4 cullerades de llevat de cervesa (opcional)

Elaboració

  1. En una cassola amb una cullerada d’oli d’oliva, saltem els espàrrecs ben nets, pelats i tallats a trossos d’uns 2 centímetres
  2. Hi anem afegint caldo a poc a poc i els deixem 10–15 minuts fins que estiguin tous.
  3. A part, haurem cuit les patates ben pelades al vapor.
  4. Les afegim als espàrrecs i hi passem la batedora afegint el llevat de cervesa i els anacards remullats (aquests dos últims ingredients són els que aporten un gust cremós i que ens recordarà el sabor i la textura làctica).

Elaboració

  1. En una cassola amb una cullerada d’oli d’oliva, saltem els espàrrecs ben nets, pelats i tallats a trossos d’uns 2 centímetres
  2. Hi anem afegint caldo a poc a poc i els deixem 10–15 minuts fins que estiguin tous.
  3. A part, haurem cuit les patates ben pelades al vapor.
  4. Les afegim als espàrrecs i hi passem la batedora afegint el llevat de cervesa i els anacards remullats (aquests dos últims ingredients són els que aporten un gust cremós i que ens recordarà el sabor i la textura làctica).

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat