Crema d’espàrrecs

Plat principal  | 

Els espàrrecs són una hortalissa de temporada de primavera que destaquen perquè tenen un gran poder diürètic, són molt rics en antioxidants i rics en fibra prebiòtica. Quan és temps d'espàrrecs que no falti a la teva taula una bona crema d'espàrrecs! Aquesta alternativa cremosa i sense làctics et sorprendrà.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

500 g d’espàrrecs verds frescos
5 patates blanques

Elaboració

En una cassola amb una cullerada d’oli d’oliva, saltem els espàrrecs ben nets, pelats i tallats a trossos d’uns 2 centímetres
Hi anem afegint caldo a poc a poc i els deixem 10–15 minu…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat