Crema freda crudivegana de cogombre i alvocat

Plat principal  |  Núria Roura

Avui tenim una recepta crudivegana amb ingredients com el pebrot vermell, el cogombre, llimona i el cibulet que a part de ser rica en vitamina C i antioxidants és ideal per eliminar toxines, depurar el cos i perdre pes.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts + 1 h de refrigeració

Ingredients

  • 1 alvocat madur
  • 1 cogombre
  • ½ dent d’all sense el cor perquè no repeteixi (opcional)
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge de primera premsada en fred
  • Suc de mitja llimona
  • Sal marina sense refinar
  • Pebre negre
  • 300 ml d’aigua de qualitat
  • ½ tassa de pebrot vermell trossejat
  • Julivert
  • Cibulet

Dieta

  • Ceto
  • Crua
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Núria Roura

Núria Roura
Coach nutricional

nuriaroura.com @nuriarourasen
 

Crema freda crudivegana de cogombre i alvocat

Plat principal  |  Núria Roura

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts + 1 h de refrigeració

Avui tenim una recepta crudivegana amb ingredients com el pebrot vermell, el cogombre, llimona i el cibulet que a part de ser rica en vitamina C i antioxidants és ideal per eliminar toxines, depurar el cos i perdre pes.


Ingredients

  • 1 alvocat madur
  • 1 cogombre
  • ½ dent d’all sense el cor perquè no repeteixi (opcional)
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge de primera premsada en fred
  • Suc de mitja llimona
  • Sal marina sense refinar
  • Pebre negre
  • 300 ml d’aigua de qualitat
  • ½ tassa de pebrot vermell trossejat
  • Julivert
  • Cibulet

Elaboració

  1. Posar l’aigua a la batedora.
  2. Pelar el cogombre, trossejar-lo i afegir-lo dins la batedora.
  3. Amb l’ajuda d’un ganivet, tallar l’alvocat per la meitat longitudinal, retirar l’os, trossejar-lo i també posar-lo dins la batedora, on hi ha el cogombre.
  4. Pelar l’all, treure-li el cor i aprofitar-ne la meitat en cas que el tolerem bé, si no en prescindirem.
  5. Afegir el suc de mitja llimona, una miqueta de pebre negre, sal marina sense refinar i l’oli d’oliva.
  6. Triturar tots els ingredients fins a tenir la consistència suau i homogènia que desitgem.
  7. Deixa-ho refredar a la nevera.
  8. Servir-ho amb una mica de pebrot vermell, julivert i cibulet.
  9. Reservar el pebrot vermell que queda per anar-ne afegint mentre mengem la crema.

Núria Roura
Coach nutricional

www.nuriaroura.com @nuriarourasen

Elaboració

  1. Posar l’aigua a la batedora.
  2. Pelar el cogombre, trossejar-lo i afegir-lo dins la batedora.
  3. Amb l’ajuda d’un ganivet, tallar l’alvocat per la meitat longitudinal, retirar l’os, trossejar-lo i també posar-lo dins la batedora, on hi ha el cogombre.
  4. Pelar l’all, treure-li el cor i aprofitar-ne la meitat en cas que el tolerem bé, si no en prescindirem.
  5. Afegir el suc de mitja llimona, una miqueta de pebre negre, sal marina sense refinar i l’oli d’oliva.
  6. Triturar tots els ingredients fins a tenir la consistència suau i homogènia que desitgem.
  7. Deixa-ho refredar a la nevera.
  8. Servir-ho amb una mica de pebrot vermell, julivert i cibulet.
  9. Reservar el pebrot vermell que queda per anar-ne afegint mentre mengem la crema.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat