Crema de llombarda i taronja sanguina amb pesto de menta

Plat principal  |  Cristina Arroyo

La col llombarda, la ceba vermella i la taronja sanguina; totes són fruites i verdures plenes d’antocianines que, a més d’aportar-los color, ens protegeixen de l’oxidació cel·lular. De totes les cols, la llombarda sempre ens encanta pel seu sabor, més dolç que el de les seves germanes, i pel seu color porpra meravellós.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

Per a la crema 

1 col llombarda mitjana
1 ceba verm

Elaboració

Per al pesto de menta

Per fer el pesto, tritureu tots els ingredients i corregiu amb OOVE al gust.
Reserveu

Per a la crema

Renteu i talleu la col en quatre trossos. Retireu els nervis …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat