Crema de mongetes blanques i poma

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Crema superfàcil, molt aromàtica i plena de nutrients específics que ens asseguraran l'absorció del ferro, amb mongetes blanques i els deliciosos trossos de poma reineta, que faran que aquesta crema deliciosa ens ompli d'energia.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • 600 gr. de mongetes blanques cuites (en remull 12 hores i cuites lentament)
  • Ratlladura de mitja llimona
  • Un pessic de comí en pols
  • Un gra d’all
  • Una mica de sal marina
  • Un got de brou de verdures o de suc de cocció de la mongeta

Bocins de reineta

  • Poma reineta amb pell (biològica)
  • Oli de coco verge extra de primera pressió en fred
  • Llavors de sèsam (o sal de sèsam)
  • Flocs d’alga nori (per decorar)

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Crema de mongetes blanques i poma

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Crema superfàcil, molt aromàtica i plena de nutrients específics que ens asseguraran l'absorció del ferro, amb mongetes blanques i els deliciosos trossos de poma reineta, que faran que aquesta crema deliciosa ens ompli d'energia.


Ingredients

  • 600 gr. de mongetes blanques cuites (en remull 12 hores i cuites lentament)
  • Ratlladura de mitja llimona
  • Un pessic de comí en pols
  • Un gra d'all
  • Una mica de sal marina
  • Un got de brou de verdures o de suc de cocció de la mongeta

Bocins de reineta

  • Poma reineta amb pell (biològica)
  • Oli de coco verge extra de primera pressió en fred
  • Llavors de sèsam (o sal de sèsam)
  • Flocs d'alga nori (per decorar)

Elaboració

  1. Poseu a la batedora tots els ingredients de la crema i barregeu fins a obtenir una consistència cremosa i fina; si la voleu menys espessa hi podeu afegir el brou de verdures o el suc de cocció de les mongetes.
  2. Salteu en una mica d'oli de coco els daus de la poma fins que estiguin daurats i serviu la crema en bols individuals; decoreu amb el bocins de poma, sèsam i alga nori.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Poseu a la batedora tots els ingredients de la crema i barregeu fins a obtenir una consistència cremosa i fina; si la voleu menys espessa hi podeu afegir el brou de verdures o el suc de cocció de les mongetes.
  2. Salteu en una mica d’oli de coco els daus de la poma fins que estiguin daurats i serviu la crema en bols individuals; decoreu amb el bocins de poma, sèsam i alga nori.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat