Crema de moniato al romaní

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Una crema de moniato deliciosa amb uns crackers al romaní; una combinació excepcional en antioxidants, aromàtica i estimulant de la memòria, per gaudir d'una crema absolutament saludable, aromàtica i tonificant.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

3 moniatos mitjans
1 c.s. d’oli d’oliva
1 ceba mit

Elaboració

Escalfeu l’oli en un cassó i salteu els moniatos, la ceba i l’all durant uns 10 minuts. Afegiu el romaní picat, la ratlladura de llimona, el brou de verdures i l’aigua. Porteu a ebullició i aba…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat