Crema de pastanaga morada, llet de coco i anacards

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Una crema alcalina i deliciosa de pastanagues morades, llet de coco i coriandre amb tòping d'anacards torrats. Silici, seleni, betacarotens, antioxidants... Una explosió de color i joventut!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

  • Pastanagues morades (uns 200 g)
  • 1/2 ceba
  • Branquetes de coriandre fresc
  • Anacards
  • Llet de coco
  • 1 tassa de brou de verdures o aigua mineral
  • Oli de coco verge extra bio
  • Sal i pebre

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Crema de pastanaga morada, llet de coco i anacards

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Una crema alcalina i deliciosa de pastanagues morades, llet de coco i coriandre amb tòping d'anacards torrats. Silici, seleni, betacarotens, antioxidants... Una explosió de color i joventut!


Ingredients

  • Pastanagues morades (uns 200 g)
  • 1/2 ceba
  • Branquetes de coriandre fresc
  • Anacards
  • Llet de coco
  • 1 tassa de brou de verdures o aigua mineral
  • Oli de coco verge extra bio
  • Sal i pebre

Elaboració

  1. Peleu les pastanagues i talleu-les a trossos; feu el mateix amb la ceba.
  2. Ofegueu tots els ingredients en una cassola amb una cullerada d'oli de coco, afegiu-hi una mica de sal i pebre, tapeu-ho i manteniu-ho a foc molt suau durant uns 7 minuts.
  3. Afegiu-hi el brou vegetal o l'aigua i cuineu-ho 15- 20 minuts més, fins que la pastanaga estigui ben tendra.
  4. Tritureu els anacards en un morter i torreu en una paella amb una mica d'oli de coco fins que estiguin daurats.
  5. Poseu la pastanaga cuita a la batedora i afegiu-hi les fulles de coriandre fresc.
  6. Bateu-ho fins a obtenir una crema fina.
  7. Serviu en bols o tasses i decoreu amb els anacards torrats, un rajolí de llet de coco i unes fulles picades de coriandre.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Peleu les pastanagues i talleu-les a trossos; feu el mateix amb la ceba.
  2. Ofegueu tots els ingredients en una cassola amb una cullerada d’oli de coco, afegiu-hi una mica de sal i pebre, tapeu-ho i manteniu-ho a foc molt suau durant uns 7 minuts.
  3. Afegiu-hi el brou vegetal o l’aigua i cuineu-ho 15- 20 minuts més, fins que la pastanaga estigui ben tendra.
  4. Tritureu els anacards en un morter i torreu en una paella amb una mica d’oli de coco fins que estiguin daurats.
  5. Poseu la pastanaga cuita a la batedora i afegiu-hi les fulles de coriandre fresc.
  6. Bateu-ho fins a obtenir una crema fina.
  7. Serviu en bols o tasses i decoreu amb els anacards torrats, un rajolí de llet de coco i unes fulles picades de coriandre.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat