Crema de pastanaga morada, llet de coco i anacards

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Una crema alcalina i deliciosa de pastanagues morades, llet de coco i coriandre amb tòping d'anacards torrats. Silici, seleni, betacarotens, antioxidants... Una explosió de color i joventut!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

Pastanagues morades (uns 200 g)
1/2 ceba
Branquete

Elaboració

Peleu les pastanagues i talleu-les a trossos; feu el mateix amb la ceba.
Ofegueu tots els ingredients en una cassola amb una cullerada d’oli de coco, afegiu-hi una mica de sal i pebre, tapeu-ho…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat